Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

Teraz powinieneś ( oczywiście jak przyjdzie Tobie na to ochota ) przy pomocy klawiatury skrobnąć parę słów jak było na targach. Fajnie, mniej fajnie czyli opinia z Twojego punktu widzenia, dołączyć dwa zdjęcia i wysłać mi mejlem. Ja to umieszczę na marginesie w czasopiśmie. Wyślemy egzemplarz do organizatora imprezy a Twój zostawisz sobie w archiwum. Jeden raz to jakby wcale i pewnie jak złapiesz bakcyla to kolejne zdjęcia umieścisz u nas w czasopiśmie lub gdzieś indziej. Nie mniej pierwszy krok masz już za sobą i fajnie, że się udało.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• lamerok
      Bywalec
      • 2005
      • 184

Sergiusz, dziękuję za propozycję. Napiszę, ale najwcześniej za kilka dni, do weekendu jestem praktycznie cały czas w pracy.

Komentarz

• Sergiusz
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2708

Każdy posiadacz legitymacji Klubu czasopisma Lustrzanka ma możliwość nie tylko akredytacji ale również publikacji zdjęć w czasopiśmie. Szczegóły na www.tmf.waw.pl Posiadacze legitymacji mają też odpowiednie zniżki na organizowane przez nas warsztaty i plenery oraz zakupy (5%) w firmie zajmującej się dystrybucją profesjonalnego sprzętu fotograficznego.

Komentarz

• Sergiusz
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2708

Promocja polegająca na wstąpieniu do Klubu Lustrzanka i otrzymanie legitymacji w połączeniu z prenumeratą czasopisma www.tmf.waw.pl zakończy się z końcem tego roku. Do tego czasu legitymacja wydawana jest bezterminowo. Po Nowym Roku wprowadzone zostaną inne zasady wstępu do Klubu.

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18766

Kwestie dotyczące prenumeraty proszę rozstrzygać tutaj:
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

• Husky
              Zablokowany
              • 2009
              • 409

Gdzie można kupić miesięcznik "Lustrzanka" wydanie luty i marzec?

Komentarz

• Husky
                Zablokowany
                • 2009
                • 409

Ponawiam pytanie do Pana Redaktora - Gdzie są do kupienia wydania pisemka z miesiąca luty i marzec? Bardzo mi zależy na ich posiadaniu.

Komentarz

• tomfoot
                  Pełne uzależnienie
                  • 2010
                  • 2277

Napisz list do redakcji ...

Komentarz

• Husky
                    Zablokowany
                    • 2009
                    • 409

Nikt nie odpowiada na maile. Telefonów też nikt nie odbiera.
                    Sergiusz możesz podać przynajmniej spis treści miesięcznika Lustrzanka z lutego i marca. Przynajmniej będę wiediał czy są tam interesujące mnie materiały.

Komentarz

• dinderi
                      Pełne uzależnienie
                      • 2009
                      • 3028

Zamieszczone przez Husky
                      Ponawiam pytanie do Pana Redaktora - Gdzie są do kupienia wydania pisemka z miesiąca luty i marzec? Bardzo mi zależy na ich posiadaniu.
                      Nic mi do spraw Sergiusza, nie wtrącam się, nie obchodzi mnie to. Pozwolę sobie na jedną krótką uwagę. O formie "waszych" kontaktów.
                      Husky, na różnych forach wyrażasz się pejoratywnie o Sergiuszu. Po męsku sprawę nazywając, obsmarowujesz mu de... Bez względu na to, czy masz rację, czy nie masz, postawiwszy się na miejscu osoby atakowanej, wczuwszy się w jej sytuację, co byś zrobił? Możliwości są dwie: albo jako normalny facet odpowiadasz atakiem na atak (coś w ten deseń), albo również jak normalny facet ignorujesz prowokatora, jak jazgotliwego ratlerka na ulicy.

Dziwisz się, że Sergiusz Cię ignoruje, nie chcąc dać się wciągnąć w trolling? Ja się nie dziwię.
                      Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                      09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Husky
                        Zablokowany
                        • 2009
                        • 409

Masz rację w 100%.
                        A teraz dajmy szansę wypowiedieć się Redaktorowi. Naprawdę jestem zainteresowany zakupem MIESIĘCZNIKA ale nie mogę znaleźć interesujących mnie egzemplarzy.

Komentarz

• Sergiusz
                          Pełne uzależnienie
                          • 2008
                          • 2708

Zamieszczone przez Husky
                          Nikt nie odpowiada na maile. Telefonów też nikt nie odbiera.
                          Sergiusz możesz podać przynajmniej spis treści miesięcznika Lustrzanka z lutego i marca. Przynajmniej będę wiediał czy są tam interesujące mnie materiały.
                          Dlaczego ja?

Komentarz

• Husky
                            Zablokowany
                            • 2009
                            • 409

Bo lubię Ciebie chłopie.

Już nie jesteś redaktorem miesięcznika? Jakiś problem by podać spis treści?

Komentarz

• Sergiusz
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 2708

No problem.

Komentarz

• Husky
                                Zablokowany
                                • 2009
                                • 409

Skoro to jest "no problem" więc czekam na ujawnienie tej pilnie strzeżonej tajemnicy.
                                Pozdrawiam serdecnie grono redakcyjne MIESIĘCZNIKA.

Komentarz

Pracuję...