Może jak byś pokazał właściwą fotografię to minąłby im ten zapał?
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Hahaha yyy, że tak powiem
"w cudzym oku drzazgę widzicie a w swoim belki już nie dostrzegacie"

Na początek może zacznę Micles od twojego wyglądu.....zmień kapce ....strasznie wydłużaja twoje stopy.
Jak juz będziesz miał fotkę w gustownie dobranych papuciach to z chęcią wypowiem się w nawiązaniu do twych intencji, bo chyba tu ktoś nie rozumie
...
tak.....sobie myślę, chyba tez sobei taki wątek założę
hyhy
No co wy ludzie...w koncu to Hydepark!Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
W tym problem, że fotografie to nie Neo i nie powiedzą ci "I am the chosen one!". Chcesz przejrzeć 300gb archiwum? Zapraszam. Masz propozycję na zdjęcie? Słucham (jeden temat już mam zadany, przyjdzie na niego czas).Komentarz
-
-
Raczej myślę, że to przez to :No ale rozumiem, miał być żart. Tak więc, jak nakazuje dobry obyczaj, zaśmieję się : hah!Zamieszczone przez EXIFOgniskowa: 11mmMożesz się nie doczekać, bo moje nowe papucie od powrotu z Francji leżą u kumpla w plecaku. (wracałem RyanAir'em i nie zmieściły mi się do bagażu podręcznego).Jeden przez Sergiusza. Swoich też mam dużo, ale maturki jeszcze trwają...Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Ja nie mam archiwum ale mam wątek na forum i mi wystarczy zerknij: http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=108Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Komentarz
-
jak zobaczylam zdjęcie, oplułam monitor...
ja tam Miclesa nawet lubię. Jest jaki jest, a przynajmniej nikomu nie pluje w twarz...Komentarz
-
Dzięęki, też Cię lubię
To jak już tak radośnie w tym wątku, to pośmiejmy się ze mnie jeszcze trochę (sam się śmieję, na prawdę umiem to robić
)
"Fota na ABeJota"
Sytuacja rozluźniona?
To teraz proszę grzecznie wrócić do wątków w dziale "Nasze Fotografie" i ładnie mi tam pokomentować
Bierzcie wzór np ze Slidera.
Komentarz
-
-
Ha, postanowiłem pozbyć się nałogu jakim jest CB.. lecz zaglądnąłem dziś raz ostatni. Zobaczyłem ten wątek i nie wytrzymałem
. Micles - co Cię obchodzi, co sobie o Tobie myślą ? Rób swoje, pie..ol to co o Tobie mówią. That's all. Miłego wieczoru

Komentarz
-
była taka piosenka Maleńczuka gdzie śpiewał "kocham się" i te dwa słowa podsumowywują pomysł autora tego wątku
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux UserKomentarz

Komentarz