Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • AndreasK
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 47

Fotografowanie na koncertach

Tak z ciekawosci - nie wiem czy temat byl poruszany - ale dostalem bilety na koncert Madonny - jako ze to duza impreza, odleglosc od sceny nie mala, zastanawiam sie czy nie zabrac jakiejs porzadnej rury - zooma i nie pobawic sie aparatem, mam tylko zwiazany z tym oczywisty problem. Czy macie doswiadczenie w takich przypadkach - oczywiscie nie bede mial akredytacji, wiec czy wejde ze sprzetem - ktory nie jest maly i czy bede mogl robic zdjecia na koncercie, wiadome jest to ze oni akredytuja "swoich" a i sam koncert ma wartosc intelektualna, wiec jezeli ktos wie wiecej ode mnie a na pewno jest ich wielu to prosze o komentarz.

A.
    ### AndreasK ###
    Canon G12
  • bartheq
    Bywalec
    • 2004
    • 134

na 100% z profesjonalnym aparatem nie wejdziesz - najwyzej z malpka. informacja na ten temat powinna sie znajdowac na bilecie (:
    5DII+L+L+L+L (:
    bartekkucharczyk.pl

Komentarz

• fahrenheit
      Początki nałogu
      • 2008
      • 360

nie da rady. Choćbyś miał kita tylko podpiętego do ogr na wejściu spojrzy i powie,że profesjonalny i możesz wejść jak go zostawisz przed bramkami.
      szkoda nerwów

Komentarz

• MM-architekci
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2227

marzyciel
        no comment...

Komentarz

• luciferi
          Bywalec
          • 2008
          • 181

regulamin nadrukowany na bilecie wyraznie tego zabrania

Komentarz

• Yoshitaka
            Uzależniony
            • 2006
            • 585

Zamieszczone przez fahrenheit
            nie da rady. Choćbyś miał kita tylko podpiętego do ogr na wejściu spojrzy i powie,że profesjonalny i możesz wejść jak go zostawisz przed bramkami.
            szkoda nerwów
            Próbować można, parę razy udało się mi wnieść w ten sposób sprzęt, ale na mniej kameralne imprezy. Na Metallicę jedynie rzutem przez płot można było wnieść sprzęt. Na bramkach trzepali jak dywan przed świętami :/
            Niestety często podczas samego koncertu ochrona łazi i też zabiera przemycony sprzęt.
            Lepiej pójść się bawić niż czaić przez całą imprezę.
            Canon 50D + dodatki

Komentarz

• josif
              Początki nałogu
              • 2008
              • 380

Zamieszczone przez AndreasK
              wiadome jest to ze oni akredytuja "swoich" a i sam koncert ma wartosc intelektualna, wiec jezeli ktos wie wiecej ode mnie a na pewno jest ich wielu to prosze o komentarz.

A.

nie "swoich" tylko tych którzy tam idą do pracy a nie dla zabawy : )

offtop:
              z tą wartością intelektualną tego show to bym nie przesadzał

Komentarz

• wojkij
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 1915

300 pln za pogadanie 60letniej babci skaczącej do muzyki puszczanej z playbacku - perwersja.
                www.kwapisz.org

Komentarz

• Vitez
                  zło konieczne
                  • 2004
                  • 19804

Zamieszczone przez AndreasK
                  Tak z ciekawosci - nie wiem czy temat byl poruszany
                  Jak nie wiesz to sprawdź... ale nie zakładając nowy wątek a szukając: http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=20

Komentarz

Pracuję...