X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • micles
    Zablokowany
    • 2006
    • 4359

Przepraszam, zmieniłem zdanie, daję jej 99. No, ewentualnie 98.

Komentarz

• BELFER
      • 2009
      • 12

Zapewne stałym czytelnikiem tego wątku jest córka VanMurdera. To jedno z najczęstszych pytań, jakie stawiają sobie młode nastolatki (12 - 15) budujące swoją wizualną tożsamość. Każdym kolejnym postem można pogłębić frustracje tej dziewczyny - która pyta ale nie może dowiedzieć się "na ile wygląda" bo rozrzut jest zbyt duży. Proponuję odpowiedzieć inaczej. Córko VanMurdera! - Nie jest ważne na ile wyglądasz, najważniejsze, że wyglądasz UROCZO.
      450D, 24-105 L, 75-300 IS, kit, 2 lampy Canon.

Komentarz

• qb4hkm
        Bywalec
        • 2007
        • 239

Zamieszczone przez BELFER
        Nie jest ważne na ile wyglądasz, najważniejsze, że wyglądasz UROCZO.
        Toś dziewczynę załamał teraz :-P Nie wiesz, że teraz jest moda na EMO? :-D

Komentarz

• Michu (Pentax)
          Początki nałogu
          • 2006
          • 306

Inna modelka, ale w temacie:
          Serwis fotografuj.pl : Aktualności : Publikacje : Światło i makijaż – eksperyment fotograficzny magazynu Vogue - serwis dla entuzjastów fotografii cyfrowej i analogowej, zarówno dla hobbystów, jak i zawodowców oraz tych, którzy chcą po prostu robić lepsze zdjęcia. Zajrzyj do nas!
          Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez Slider
            Jest jeszcze jeden wariant, że Van ma np 2 córki, a w przytoczonym przez Ciebie poście mówił o tej młodszej;-)

dobra, ja już nie wnikam
            W kilku innych postach pisze dość wyraźnie "żona i córka" itp, stąd mój wniosek że ma jedną...

Komentarz

• Fotograf1995
              Bywalec
              • 2008
              • 210

Wygląda na mój wiek, czyli 14 lat.
              Fotoreporter

"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."

Komentarz

Pracuję...