Nie , nie unoszę się . Jeśli coś mnie drażni, to taka oferta pracy. Szukają frajera.
X
-
-
Kurde.. Nie wiedziałem nawet, ze jest miejscowość Manieczki :P
Człowiek się całe życie uczy.Komentarz
-
Ano jest takie 'metropolis'
przejeżdżałem kilka razy 
Co do samej pracy - ekhm, ekhm... Oferta będzie aktualna dłuższy czas?
Znaczy: 'z własnym sprzętem', bo każdego fotografa z co lepszym sprzętem 'skroją' - z fotek i sprzętu? 
Swego czasu pogłoski latały w eterze, że to mocne chłopaki z Pozka zrobiły sobie playground - pranie $, dealerka, etc. Panowie w ciemnych mundurach co jakiś czas robią trzepanko na wylocie z tej 'metropolis'
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
jak myslicie za taka kase to robic 5dMarkII czy Olympus Mju
nie powiedzieli, ze ma byc lustrzankaKomentarz
-
co za pytanie... 5d mkII to chyba minimum, pro klub, pro zlecenie, więc aparat tez musi być dopasowany
"Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"18-35+85Komentarz
-
polecam ubrać biały dresik z trzema paskami -żeby być trendy-i nie wyróżniać się z tłumu za bardzoKomentarz
-
Komentarz
-
hmmmm to może żeby się bardziej wtopić zamiast haselka czy innego pro sprzętu wziąć białego pentaxa KMa? Pewnie będzie ładnie "świecił" przy świetle UV
hmmmmm i tu wychodzi następny problem jaka UVke wybrać?
"Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"18-35+85Komentarz
-
Komentarz
-
ten wasz onanizm sprzetowy...
przeciez pisza wyraznie:
ze rozrzut moze byc od miu recepcjonistki z warszawy do maszyny RTG technika radiologa z gliwicPodobne oferty pracy
* GRAFIK - FOTOGRAF Mielec
* sprzedawca Lublin
* technik radiolog gliwice
* Recepcjonistka Warszawa
* Asystent Grafika Kreatywnego Katowice
hmmmm tylko ta obrobka w ciemni rtg:-D
nalezy czytac ogloszenia do konca, a nie dywagowac na forum

w tej ofercie zaskoczylo mnie cos innego - przyrownanie: GRAFIK - FOTOGRAF Mielec vs sprzedawca Lublin vs Recepcjonistka Warszawa
chyba nie chce fotografa z mielca

Komentarz
-
Chyba trzeba byc frajerem zeby pracowac na takich warunkach... Nie dosc ze w klubie pewnie glosno, dym z petow, ludzie pijani itd...jeszcze po twarzy mozna dostac
Napewno fotograf odpowiada sam za siebie.
Komentarz
-
Może istnieje możliwość dorobienia, przez niepublikowanie pewnych zdjęć?Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
Komentarz
Komentarz