Każdy może w tym wątku po akcji dodać swój link do materiałów audio-wizualnych.
X
-
-
to na poważnie jest?Komentarz
-
-
Śmieszny pomysł, co nie znaczy że głupi
Myślę że jak ludzie zobaczą tyle osób w jednym miejscu i podlecisz do faceta zrobić mu zdjęcia czy to w 10 czy 50 no to musiałby to być dres albo idiota żeby zaczął lać wszystkich
Jeżeli bede dostępny to myślę że chetnie bym sie wybrał choć to kawałek z Poznania, a poza tym jeszcze nie pstrykałem w stolicy, czekam na rozwój pomysłu
...Ja tu tylko sprzątam
C 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
Komentarz
-
Kolejna inteligentna i przemyślana odsłona Pana od "Zakazy są po to żeby je łamać".
W takich chwilach ciężko jest nie tracić wiary w ludzi...Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Jest wiele wariantów-chodzi o to żeby sie spotkac co nie
Stanie jak posągi z aparatami
Pokłon oddawany 600mm L
itp.
Może ktoś coś zaproponuje?Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
20 tysięcy osób zgromadziło się Pod Pałacem Kultury i Nauki aby ustawic sie w największy na świecie obiektyw klasy "L" ?Komentarz
-
mam wrażenie, że nie bierzesz pod uwagę moich rad, żeby ocieplić wizerunek fotografa w Polsce
więc tak: mamy nie wyjść na podniecających się sprzętem dziwaków, którzy zawodowo zajmują się wkurzaniem ludzi bawiąc się w paparazzo :PKomentarz
-
Dla mnie paparazzo to wzór do naśladowania.
Nie jestem specem od wizerunku. Może nie warto cokolwiek robić..
Pomysł na taką akcje nie jest nowy i pochodzi z chyba telewizyjnej serii "Idiot Paparazzi"
Niektóre filmiki są dostępne tutajhttp://searchservice.myspace.com/ind...&submit=Szukaj
My Canonierzy jesteśmy elitą fotograficzną. Tylko pytam czemu te akcje Was nie kręcą. Nawet na forum nikona odzew jest większy. Czemu ich to "podnieca" a Nas nieZamieszczone przez airheadmamy nie wyjść na podniecających się sprzętem dziwaków
Sorry, but: nie da się ukryć że nam zależy tylko na sprzęcie. To forum sprzętowe a nie jakieś kółko wielbicieli fotografii.Ostatnio edytowany przez rekin; 25004.Komentarz
-
Nastawienie ludzi do robienia im zdjęć tutaj i w stanach jest ekhm, nieco inne. Myślę że mogłoby nie wypalić, chociaż byłoby śmiesznie żeby spróbować ;p5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrottoKomentarz
-
Dlaczego zakładać że będziemy spisani przez policje, kibice nam zniszczą sprzęt a ludzie oplują?
IMHO atakowana osoba przez chwile poczuje się jak gwiazda- uśmiechnie się i będzie myślała "trwaj chwilo-o chwilo jesteś piękna"
Będzie czym się chwalić. Gwarantuje że tak zareagują ludzie: " O szłam sobie pod pałacem z zakupów wracałam, a tu mi wskoczyły chuligany jedne. Małoż zawału dostałam. Ale po chwili się rozrechotałam i nawet za pozowałam. Dobre chłopaki nic nie zrobiły. One se takiego flashbacka robiły- także (uśmiech) miło to wspominam"
Dlatego warto to zrobić i mieć co wspominać ze starych dobrych czasów czasów, kiedy nie trzeba było jeszcze mieć pozwolenia na aparat fotograficzny i fotograf miał swobode działania.Ostatnio edytowany przez rekin; 25004.Komentarz
Komentarz