Zależy czy szafa ładna, bo jak badziew z ikei to nie.
X
-
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
-
-
Apaszka na szyi ewentualnie długi szal i będzie bardzo ahtystycznie. Doliczasz tysiąc w ciemno.EOS 5, 500N, 400D, 50DKomentarz
-
I jeszcze drugi jak cycki fajne.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Na cycki? Bessensu...Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Jak kasiasta, to i teściową można zbajerować. Jak dobrze pójdzie to można szafę ze sprzętem zasilić
EOS 5, 500N, 400D, 50DKomentarz
-
Komentarz
-
Żadnego. A nie o to chodzi?Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Już od jakiegoś czasu mam wrażenie, że w tym wątku chodzi o pisanie czegokolwiek... Dzięki niemu awansowałem z "już coś napisał" na "początki nałogu" ;DNałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
Mam znajomego ma N D3 i robi sluby juz od 150zł... wiec nie przesadzajcie <lol>Komentarz
-
Może ma brzydką asystentkę?Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
asystentka to słaby pomysł - panna młoda może być o nią zazdrosna na plenerze.Komentarz
-
Komentarz
Komentarz