X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mellan
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1851

Nie rozumiem tych podchodów, widocznie stary ramol jestem.
    cyborgctm, ile ty masz lat?
    C-F-K - forever

Komentarz

• cyborgctm
      • 2009
      • 6

29 a o co chodzi?
      nie jestem zawodowcem tylko amatorem, moja żona bardzo lubi przeglądać zdjęcia jeszcze w aparacie, a ja lubię (no nie wiem może jestem zboczony ) "dobrze wykadrowany głęboki dekolt" , i tyle.
      Szczere chęci, zapał, aspiracje + C40d+Delta BG-E2PRO, T17-50/2,8, 50/1,8, 580EXII, Benro A-600EX+KB-2

Komentarz

• Mellan
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1851

Oducz ją takiego wścibstwa.
        C-F-K - forever

Komentarz

• najeli
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 992

Kup fotobank, po zrobieniu zdjęć zrzut karty i wykasowanie "niewygodnych" w aparacie.
          Tylko taki bez wyświetlania zdjęć, tylko z nazwami plików, bo zaraz będzie pytanie jak ukrywać w fotobanku ;-)
          www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
          C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Komentarz

• Tezet-gdynia
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 1283

Jest jeszcze jeden sposob :P U mnie to czasami dzialalo :P Musisz miec akumulator rozladowany, jakis staroc. Po zrobieniu zdjec, szybka podmiana i mowisz: "Ojjj, akumulator sie rozladowal nie da sie nawet przegladac zdjec Jak mi jest przykro. Jak obrobie to Ci pokaze" :P
            !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
            Albo zaklej ekranik tasma, uzywaj tylko tego pomocnicznego-technicznego tlumaczac: "Nie wiem, mam jakas taka dziwna potrzebe powrotu do korzeni i namiastki analoga, bez podgladu, bez patrzenia na efekty w trakcie, bez martwienia sie o cokolwiek, co bedzie to bedzie!" :P
            Ostatnio edytowany przez Tezet-gdynia; 15198. Powód: Automerged Doublepost
            www.tomasz-lis.pl

Komentarz

• cyborgctm
              • 2009
              • 6

witam ponownie
              pomęczyłem znajomego i dowiedziałem się jak to jest dokładnie.
              w n d90 w menu jest opcja przełączania katalogu roboczego.
              szkoda że CANON o tym nie pomyślał
              Szczere chęci, zapał, aspiracje + C40d+Delta BG-E2PRO, T17-50/2,8, 50/1,8, 580EXII, Benro A-600EX+KB-2

Komentarz

Pracuję...