Jaką tezę? Niby czemu ma być coś u niego skopane? Słyszałeś o przepustowościach sieci szkieletowych np.? Ja mam w pracy światłowód i nie ciągnie mi się nawet z icm-u z pełną przepustowością. No bo niby jakby to miało?
X
-
-
A ja mam z biurka gigabit prosto (2 hopy) w geanta i się wcale nie chwalęZamieszczone przez Tomasz GolinskiJa mam w pracy światłowód

(ale jeden grupowicz jest tu chyba jeszcze lepszy ;-))
BTW. to jak z tym wystawieniem? Odpuściłem ciągnięcie, żeby nie zapychać pasma na "tymczasowym" serwerze, a tu widzę wszyscy ściągneli i wątek ucichł...Komentarz
-
Lepiej... wszyscy sciagneli a pozostalym chetnym mowia "poszukaj na osiolku"Zamieszczone przez muflona tu widzę wszyscy ściągneli i wątek ucichł...
.
Wystawi ktos na szybszym ftp?Komentarz
-
A ja mam takie pytanie czy przypadkiem ten film nie posiad praw autorskich ktore mowiac ze nie wolnog do dystrybułować - czy napewno jest on ogolnie dostepny za darmo ? (nie to zebym sie czepial ale nie chce tutaj porad jak osiolka odpalic lub dlaczego przez bitorrenta nie dziala)Komentarz
-
Czepiasz sie hazan. Kazdy sciaga na swoja odpowiedzialnosc.
A jak sie obawiasz o "legalnosc porad" to w opisie czy regulaminie calego forum napisz oficjalny dopisek "Administracja forum nie odpowiada za treść tematów w podforum 'Hydepark' i ogłoszeń w podforach 'Kupię' i 'Sprzedam' " .Komentarz
-
-
jezeli to mpg to nic nie poradzisz, ale jak to avi to divx fix pomoze na brakujace 3 mb, moze jest cos podobnego do divx fix'a dla mpg, poszukajKomentarz
-
co gorsze zciagalem getrightem i jak nie znalazl zrodla usunal niedokonczony plik. echdSLR + coś tam...Komentarz
-
no to lipa, no chyba, ze chcesz sie bawic w odzyskiwanie - easyrecovery professional da rade, ale jak masz osla to nie warto sie chyba bawicKomentarz
-
nie bede sie bawic. Kumpla poprosilem i mi z kads zciaga ale wlecze sie jak krew z nosa. chyba ze ktoz z forumowiczow udostepni jeszcze gdzies...?dSLR + coś tam...Komentarz
-
Komentarz
-
moze poszukajcie tutaj
podobno ten sposob sciagania sie sprawdza.. ja nie probowalemKomentarz
-
sprawdza sie, ale torrencie to raczej tylko najnowsze rzeczy sa, i to najlepiej sciagac, idzie jak burza, a ten film jest z 2001 roku, wiec mala szansa, ze na torrencie bedzie, starsze to najlepiej na osiolku - www.osiol.com - jest tam fajne forum, mozna sie duzo o osle dowiedziecKomentarz
-
-
no fakt, to musi byc dobry film, 13 seedow filmu z 2001 roku
to sie nieczesto zdarza na torrencie
Komentarz
Komentarz