Ja dzisiaj ze względu na 15 XI będę musiał zrobić zupełnie odwrotnie proporcjonalnie niż zawsze i najpierw pojadę do domu po robocie a potem dopiero na rozmowy. Tak mi jakoś wypadło święto w tym roku w poniedziałek.
X
-
-
Jak spotkanie dzisiaj?
Pytam, żeby bardziej uprzedzić, że może mnie znowu nie byc
, niż żeby się czegoś dowiedzieć. Niestety, IKEA schodzi na psy i już nie wszystko w niej działa jak kiedyś. Stąd tryb pseudowarunkowy mojej dzisiejszej frekwencji.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Wybiera się ktoś dzisiaj? Ja się wybieram.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Wybieram się.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
-
Ja to dzisiaj jestem w ogniu walki.:-D Jak dotrwam do wieczora to zajrzę.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
-
Walka trwa i u mnie. Będę robił wszystko, żeby zjawić sie choćby o 21:00 i choćby na 5 minut.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
Przekonaliście mnie. Będę w okolicach paru minut po 20. :-DNie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
To sobie pogadaliśmy. Dzięki za spotkanie.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Następnym razem, szybciej mnie przywołujcie do porządku
Bo się z "Rozmów o fotografii", zrobiła połowa rozmów o kurach i pseudo-ekologach
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
-
Niestety dzisiaj odpadam. Karp wigilijny zaszczepił mi grypę żołądkową... Oszczędzę Wam szczegółów, co robię od 1:00 w nocy, regularnie co godzinę...Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
Komentarz