X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pikczer
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2578

Wylaczylem muzyczke zgodnie z Waszymi sugestiami :-)
    Mam nadzieje, ze teraz sie lepiej oglada ;-)

Komentarz

• micles
      Zablokowany
      • 2006
      • 4359

Lepiej, lepiej. A nie można było zrobić zewnętrznej ramki z playerem muzyki, a w środku ta cała strona? Wtedy nie leciałoby po każdym kliku od nowa, co nie?

Komentarz

• Pikczer
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2578

Wiesz - ja nie mam pojecia o htmlu etc....
        Z tego, co koledzy znajacy sie na rzeczy mowili, to w htmlu nie jest to takie proste.
        Jesli wiesz cos, co mogloby pomoc mojemu koledze w obejsciu problemu przeskakiwanej muzyki, to daj prosze znac :-)

Komentarz

• Shadow
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1565

Po primo strona OK. Po drugie primo nie wiem na czym ludzie ogladają ale na 22 calowym monitorze zdęcia są trochę przymaławe. Link do drugiej strony to takie mało profesjonalne. Zdecyduj się na coś. Jedna strona tylko ślubne druga inne projekty. Gdyby jeszcze obie strony miały identyczne wykonanie, ale nie mają i zaburza to odbiór całości.

PS. Robisz nawet za granicą to się ceni. W grudniu mam ślub na Karaibach. Dał byś radę przylecieć

Komentarz

• Pikczer
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2578

Zamieszczone przez Shadow
            Po primo strona OK.
            Dzieki

Po drugie primo nie wiem na czym ludzie ogladają ale na 22 calowym monitorze zdęcia są trochę przymaławe. Link do drugiej strony to takie mało profesjonalne. Zdecyduj się na coś. Jedna strona tylko ślubne druga inne projekty. Gdyby jeszcze obie strony miały identyczne wykonanie, ale nie mają i zaburza to odbiór całości.
            Calosc przystosowywalem do sredniej klasy/rozdzielczosci monitorow (1280x1024) - niestety wszystkich nie da sie zadowolic ;-)
            A co do podzialu stron, to... no byly rozne wersje brane pod uwage i dlatego zdecydowalem sie na taki niepokrywajacy sie podzial pytajac Was o zdanie

PS. Robisz nawet za granicą to się ceni. W grudniu mam ślub na Karaibach. Dał byś radę przylecieć
            Tak - robilem np. w Egipcie (niedlugo zamieszcze) a to czy bym sie podjal - oczywiscie - takie "projekty" sa dla mnie szczegolnie cenione - pytanie tylko czy stac Cie na oplacenie mi przelotu i zakwaterowania a nie czy ja dam rade :wink:

Komentarz

• Chuck
              Dopiero zaczyna
              • 2010
              • 44

Bardzo przyjemna stronka.
              Zdecydowanie jestem zwolennikiem takich prostych i czytelnych "wizytówek".
              1. ma zawsze racje,
              2. Jeśli nie ma racji patrz pkt.1

Komentarz

• Shadow
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 1565

Pikczer ---> A jeszcze zapomniałem Ci napisać, że jednej rzeczy mi brakuje na Twojej stronie. Bardzo trendy znaczka FPFS he, he http://www.fpfs.pl/

Komentarz

• Pikczer
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 2578

Pikczer ---> A jeszcze zapomniałem Ci napisać, że jednej rzeczy mi brakuje na Twojej stronie. Bardzo trendy znaczka FPFS he, he http://www.fpfs.pl/
                  Rozumiem, ze to taki dżołk sytuacyjny, tak? :wink:

Komentarz

• Shadow
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 1565

Tak, taki element satyry

Komentarz

• marekb
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 2273

cholera, ja też nie mam

Komentarz

• spuki
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 136

Zamieszczone przez marekb
                        cholera, ja też nie mam
                        wstydź się
                        zdjęcia

Komentarz

• czerwiniak
                          Bywalec
                          • 2007
                          • 196

Zamieszczone przez Malin
                          Ja osobiście nienawidzę muzyki na stronach. Jak mam włączone kilka zakładek to wtedy muszę sie zastanawiać z którego leci ta muzyka. Denerwujące jest też to ze muzyczka od nowa się ładuje.
                          ... i to właśnie brałem pod uwagę, jak klient mi robił stronę, to też się zastanawiałem, dać muzykę, czy nie?.
                          Nawet na forum zapytanie dałem, i po postach wyszło że nie.
                          Ale stronka OK.
                          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                          Zamieszczone przez Vitez
                          Podobno przyszłe Panny Młode lubią muzykę na stronach fotografów ślubnych. Więc opinii na ten temat poszukaj raczej na forach przyszłych Panien Młodych a nie forach sprzętowych - bo chyba taki masz target?
                          To samo mi napisałeś jak pytałem dać muzę na stronę, czy nie?
                          Ostatnio edytowany przez czerwiniak; 10932. Powód: Automerged Doublepost
                          5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
                          ---------------------------------------

Komentarz

• Pikczer
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 2578

Kurcze - z ta muzyka, to chyba wszystko zalezy od dobrego doboru i mozliwosci ewentualnego szybkiego wylaczenia a nie zeby wogole nie bylo ;-)

Komentarz

• Pikczer
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 2578

Rozumiem, ze Wy uwazacie inaczej, tak?
                              Pytam, gdyz dla mnie muzyka znacznie uzupelnia obraz i nie wiem czemu tyle negatywnych opinii na jej temat?
                              Rozumiem, ze w tej wersji strony, ktora zaproponowalem jest niedociagniecie powtarzajacej sie muzyki wraz z kolejna podstrona, ale gdyby tak nie musialo byc, to wg mnie muzyka jest jak najbardziej na miejscu, czyz nie tak?

Komentarz

• Shadow
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 1565

Ja jestem za muzyką. Ważne tylko aby w widocznym miejscu był przycisk pozwalający ją wyłączyć. Najnowszy trend na stronach jaki zauważyłem to ruchome zdjęcia tzw zooming. Może warto i to wprowadzić na swoją stronę.

Komentarz

Pracuję...