X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Przemek_PC
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2456

A co powiecie na coś takiego. Jest impreza sportowa, robię zdjęcia które wiadomo że umieszczę w sieci i każdy za darmo będzie je mógł sobie obejrzeć czy ściągnąć. Oprócz mnie jeszcze kilku ludzi z aparatami. Dekoracja zwycięzców, każdy robi (takie same) zdjęcia. Na koniec ja ustawiam ludzi tak żeby moje zdjęcia (za darmo do ściągnięcia z sieci) były nieco innym spojrzeniem i kiedy mam naciskać spust zza swoich pleców słyszę całą serię lustrzanko-kompaktowych strzałów. Jeszcze tego samego dnia widzę te zdjęcia zrobione zza moich pleców w sieci, bez obróbki, słabe jakościowo i do tego zaprezentowane od razu przez trzy różne osoby jako swoje (w końcu oni robili swoimi aparatami te zdjęcia). Moje zdjęcia obrobiłem i wystawiłem w sieci tyle że później więc mogłem zostać posądzony o kopiowanie czyichś pomysłów

Komentarz

• Wats0n
      Uzależniony
      • 2006
      • 996

Zamieszczone przez siudym
      Wogole w takich ciekawych miejscach na swiecie to strach z czyms UWA wystartowac Chyba nie da sie znalezc kadru bez przynajmniej 5 innych fotografow, ktorzy w niego wejda :]
      Jest na to sposób - do Meksyku pojechałem w trakcie świńskiej paniki. Efekt? Coś takiego zamiast czegoś takiego.

Hiszpania w grudniu to też niezłe rozwiązanie - nic tak nie przegania turystów, jak 2°C i deszcz
      Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• tantal
        Początki nałogu
        • 2008
        • 404

Zamieszczone przez Przemek_PC
        Moje zdjęcia obrobiłem i wystawiłem w sieci tyle że później więc mogłem zostać posądzony o kopiowanie czyichś pomysłów
        Oprócz słowa "posądzony" istnieje i ma się dobrze słowo "pomówiony" :-D

Komentarz

Pracuję...