X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pawko
    Bywalec
    • 2008
    • 159

najlepszefoto.pl - problem z wysyłką plików

witam.
    czy macie może od jakiegoś czasu problem z wysyłaniem plików do najlepszefoto.pl ? jestem ich stałym klientem od 3 lat i nie miałem z tym problemu. Dzisiaj jednak nie jest to możliwe. Dzwoniłem na infolinię ale twierdzą , że nie ma po ich stronie problemu. Próbowałem przez FTP i teraz przez aplet javowy ale problem jest identyczny: po przesłaniu kilku lub kilkunastu MB następuje błąd wysyłania.
    pozdrawiam
    Paweł
    moje zdjęcia
  • tom517
    Uzależniony
    • 2007
    • 495

Tak tylko gdybam, ale swego czasu sprzedali ileś tyś gruponów, do tego sezon ślubny, możliwości przepustowe jakie by nie mieli to można zapchać, proponuję spróbować w innych godzinach, np. nocnych.

Komentarz

• MTBTREK
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 45

W piątek wieczorem przesłałem do nich prawie 400 MB w szablonach foto-książek przez Aplet Java i nie było problemu, więc myślę, że to kwestia przepustowości, sezonu ślubnego i wakacyjnego. Może warto próbować wieczorkiem :-). Powodzenia

Komentarz

• pawko
        Bywalec
        • 2008
        • 159

Zamieszczone przez MTBTREK
        W piątek wieczorem przesłałem do nich prawie 400 MB w szablonach foto-książek przez Aplet Java i nie było problemu, więc myślę, że to kwestia przepustowości, sezonu ślubnego i wakacyjnego. Może warto próbować wieczorkiem :-). Powodzenia
        będę próbował wieczorem.... ale teraz każdy plik cięższy niż 8MB się wywala..... brak słów..... :-(
        moje zdjęcia

Komentarz

• fICHU
          Bywalec
          • 2005
          • 200

co prawda w godzinach nocnych ale poszło do nich prawie 300MB... bez problemu.
          z tym, ze było to ok 02:30
          7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
          Mój śmietnik

Komentarz

Pracuję...