X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Propi
    Początki nałogu
    • 2005
    • 329

Co zamiast ALTphotos.com? (galeria średnioformatowa)

Najlepsza sieciowa galeria została zamknięta, jak się okazuje. Jest jakieś miejsce gdzie można dostrzec ambitne i artystyczne zdjęcia średnio i wielkoformatowe? Bo przekopywanie digarta to średnia przyjemność...
    www.piotrwojtasiak.pl
  • igor58
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1861

Browse 200,000 curated photos from photographers all over the world

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12158

nie wiem jak sredni i wielki, bo normalnie patrze przede wszystkim na samo zdjecie. inna kwestia, ze na podstawie ekranowego obrazka 900x600 pikseli to ja nie potrafie ocenic co jest male (lub jeszcze mniejsze) a co srednie czy wielkie. nie zeby aparat byl jakimkolwiek kryterium dla mnie...

galerii o znosnym poziomie (nie wiem kiedy jedno wielkie TWA altphotos do nich nalezalo, no ale...) w necie nie znam. chwilowo w miare duzo dobrych i roznorodnych autorow pokazuje sie na http://www.500px.com, ale tam tez trzeba sobie wybrac. a w temacie sztuki przez wielkie "G" (srednioformatowe, wyprane z kolorow lub czarno-biale artystyczne ojaciepi*) dziala jeszcze http://f2.art.pl/ - to tez jest mocne TWA, ale do poogladania raz na jakis czas sie nada...

digart to jest publiczna wrzutnia, a nie galeria w jakikolwiek sposob celujaca w dobra (w ogole) i artystyczna (w szczegolnosci) fotografie. to ma byc przede wszystkim duze i zapewniac wyswietlenia reklam.
      Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.
      www albo tez flickr

Komentarz

• model
        Początki nałogu
        • 2008
        • 346

Od 10 lat pomagamy założyć i prowadzić firmę bez kosztów biura i zbędnych formalności VOAL Lublin wirtualne biuro • adres do rejestracji firmy • obsługa korespondencji • tłumaczenia • doradztwo biznesowe w Lublinie ZOBACZ NASZE USŁUGI POROZMAWIAJ Z NAMI LAT DOŚWIADCZENIA 0 + obsłużonych KLIENTÓW 0 + obsługa w PL ENG UA RU 0 języki […]
        Podpisy kłamią

Komentarz

• michael_key
          Fotografujący
          • 2009
          • 2129

Klasa kadry

Komentarz

Pracuję...