Albo masz spust migawki na dole, co jest wielce upierdliwe
X
-
-
Na tym polu nikt już nie pobije Minolty. Z pewnego względu nie ma szans.
Uchwyt do zdjęć pionowych jest kolejnym niezbędnym dodatkiem. Do filmowania w szczególe.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Mój nos jest nie mniejszy od Twojego, a mimo to udaje mi się nim oddychać i nadal zerkac lewym okiem
Przyznaję jednak, ze jakis czas mi zajęło nauczyc się specyficznej pozycji nosa na LCD aparatu
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
I tu pojawia nam się kolejna implementacja - tym razem specjalnie wyprofilowanego miejsca na nos w okolicach lcd ...Komentarz
-
W porządnych modelach monitor jest odchylany aby było miejsce na nos. Canon poczynił już pewne próby ale zapewne doszedł do wniosku, że osoby kupujące wyższe modele mają mniejsze nosy.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Komentarz
-
Większość Japończyków jest leworęcznych. Z tego powodu podobnie jak Anglicy mają w swoich samochodach kierownice z prawej strony. W autach na eksport kierownica jest już po właściwej stronie. Natomiast spust migawki zarówno w aparatach na rynek japoński jak i na eksport jest zawsze z prawej strony. Dla pewnej grupy osób jest to sporą niedogodnością.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
-
tez sie nad tym zastanawiałem. Z nosami jest proste - oni maja plaskate ale drzwi nijak nie znajduja wyjasnienia
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
Nosy mają pewnie dla tego plaskate, że te drzwi otwierają im się nie w tą stronę...Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
Komentarz
-
No ale skoro potrafią przełożyć kierownicę i pedały to tylnych drzwi nie potrafią? Złośliwi są i tyle
Komentarz
-
nie złośliwi tylko leniwi. kierownicę przekładają bo muszą. a drzwi?? eee, nikt nie zauważy.
pozdro.,
m.
.
To ja z innej beczki - dla korpusów z gęstą matrycą proponuję konfigurowalną automatykę, do ustalania wyjściowego rozmiaru SRAW. Ogólnie rzecz biorąc na wysokich ISO i dla dużych otworów przysłony SRAWY mogą być mniejsze (uśrednianie szumów przy przeskalowaniu i dostosowanie rozdzielczości wyjściowej do rozdzielczości obiektywów).Komentarz
-
Reasumując, idealny aparat powinien miec drzwi w drugą stronę?Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
Komentarz