X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • chyrus
    Początki nałogu
    • 2005
    • 436

Ogladajac w TV w ogole nie bylo slychac dzwieku rozchodzacego sie po stoczni, tylko bezposrednio z mikrofonow Moze przez to wydawalo sie, ze gral z playbacku. Zreszta rezysrka tez kiepsko sie spisala, stacjonarne kamery mialy zle kadry chociazby ta, z ktorej widok byl na 3 krzyze, scene i kawalek nieba. W ogole nie bylo widac efektywnosci laserow, nie bylo dobrych ujec od boku imprezy.
    digart

Komentarz

• Mac
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2063

Zamieszczone przez chyrus
      Ogladajac w TV w ogole nie bylo slychac dzwieku rozchodzacego sie po stoczni, tylko bezposrednio z mikrofonow Moze przez to wydawalo sie, ze gral z playbacku. Zreszta rezysrka tez kiepsko sie spisala, stacjonarne kamery mialy zle kadry chociazby ta, z ktorej widok byl na 3 krzyze, scene i kawalek nieba. W ogole nie bylo widac efektywnosci laserow, nie bylo dobrych ujec od boku imprezy.
      Nie widziałem tego koncertu w TV ale byłem na nim. Efektów laserowych to za dużo nie było, poza sławną harfą. Reszta to raczej reflektory. Drugim mankamentem był poziom głośności, jak dla mnie to 1/4 za mało. Organizacja taka sobie to fakt ale i tak lepiej niż kiedyś na U2 w Warszawie.
      Poza za tym muzyka o.k. i sam pomysł na koncert też dobry no i klimat...
      EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• satriani
        Początki nałogu
        • 2004
        • 443

a czy to prawda że nie wolno było wnosić aparatów fotograficznych? Bo tak mi się o uszy obiło, jak ktoś z organizatorów informował. Z drugiej strony kto by to wszytsko sprawdził i upilnował. Śmiać mi się trochę chciało jak po takim apelu kamera zrobiła najazd na pierwszych z brzegu widzów i jeden z nich dzielnie wymachiwał kompaktem Sony-ego Ale ciekawy jestem czy ze sprzętem klasy SLR-dSLR ktoś wszedł?

Komentarz

• feder
          Bywalec
          • 2005
          • 203

Ja nie wniosłem, a mogłem wnieść tele wielkości bazooki. Na początku ponoć nawet sprawdzali wszystkich za pomocą bramek z detektorami metalu. Po pwenym czasie odpuścili sobie bramki i obmacywali plecaki, ew. zaglądali do środka. O 19 przy bramie numer 3 przestali cokolwiek sprawdzać i tylko patrzyli na wchodzących ludzi (bramka sobie wtedy stała już odstawiona całkiem na bok). Jedyne co mi sprawwdzili, to tylko, czy mam bilet.
          Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...

Komentarz

• pn_
            Zablokowany
            • 2005
            • 857

Zamieszczone przez mmsza
            Obok mnie focil koleś SLRem - tym, no jak mu tam? taka jakaś dziwna firemka? A! Nikonem
            Znaczy tylko zolto-czarnych wpuszczali ze sprzetem? :-) Ciemna strona mocy to jednak potega! ;-)
            Ostatnio edytowany przez pn_; 2892.

Komentarz

• satriani
              Początki nałogu
              • 2004
              • 443

Zamieszczone przez mmsza
              Sprawdzali dokladnie między godz. 16 a 18. ja wchodzilem o godz. 20 i moglem nawet czolg wniesc i nikogo to nie interesowalo. Kompaktow tam blyskalo tysiące. Obok mnie focil koleś SLRem - tym, no jak mu tam? taka jakaś dziwna firemka? A! Nikonem
              Dziękuję , za odpowiedź, swoją drogą ciekawe czy na koncert U2 taki numer by przeszedł

Komentarz

• pn_
                Zablokowany
                • 2005
                • 857

Zamieszczone przez mmsza
                Tak, bo nie wpuszczali jedynie z aparatami fotograficznymi a o Nikonie nie bylo mowy
                .

Komentarz

• TOPOL
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 321

Zamieszczone przez mmsza
                  Czy mogę prosić o to nagranie? Bardzo mi zależy. Oczywiście pokrywam wszelkie koszty.
                  Żaden problem, daj mi namiary via e-mail.
                  http://www.topol.pl

Komentarz

• Zielony
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 2928

Ja też to mam na DVD. Jakość 100% tego co odbieram z TV.
                    Mam nagrane od momentu jak się w zasadzie koncert zaczyna bez tych różnych 'rzeczy' co emitowali przed. Mam tego chyba jakoś 2,5h. 2h na jednej plytce i reszta na drugiej.

Ktoś reflektuje?

Aha, na maila nie wysylam
                    sigpic

Komentarz

• Scaramanga
                      Początki nałogu
                      • 2004
                      • 272

Zamieszczone przez marcingreen
                      Ja też to mam na DVD. Jakość 100% tego co odbieram z TV.

Ktoś reflektuje?
                      Osobiste spotkanie z Jarrem rozczarowalo mnie,a po "Metamorphosis"
                      Jarre skonczyl sie...
                      "Danzig" - Najslabszy koncert jaki widzialem w jego wykonaniu
                      Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Komentarz

• Corwin
                        Dopiero zaczyna
                        • 2005
                        • 36

Świetnie wyglądało na HD1 w formacie HDTV, przynajmniej do czegoś się w końcu plazma przydała. Ale tak naprawdę szkoda że nie ma filmów jeszcze w tym formacie.
                        2 Aparaty Canon, worek obiektywów, dwie lampy i wężyk

Komentarz

• Błajo
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 473

Ja wchodzilem o 20:00 brama nr 1 i mnie bardzo dokladnie sprawdzali... nawet kazali pasek zdjac z metalowa klamra... ogolnie cyrk A obok mnie stala sobie moja dziewczyna z wielka torebka i nawet jej nie ruszyli tylko sie smiala ze mnie, ze mnie tak przeszukuja
                          Jeszcze jeden ochroniarz do niej "taki mamy rozkaz prosze pani" lol... jak polecialy pierwsze fajerwerki i efekty swietlne to sie zalamalem wrecz, ze nie mialem aparatu Nawet A75 kolo mnie jeden facet mial G5 i slicznie robil fotki fajerwerkow z lampa blyskowa mmmm

Okolo 23:00 skierowalem sie blizej bram i ochrona juz nie pilnowala i spokojnie moglem nawet ze statywem mysle wejsc... a szkoda, ze sie nie udalo

Ciagne muze i filmy z torrenta jak cos
                          Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Komentarz

• Coronado
                            Początki nałogu
                            • 2005
                            • 291

Zamieszczone przez Moris
                            czy ma ktoś możliwość nagrania tego w możliwie najlepszej wersji
                            Mam plik *.wmv (250 kbits/s - ok. 300Mb). Jak ktos chce to moge wrzucic na ftpa.

Pozdrawiam
                            Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
                            Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Komentarz

• rysiaczek
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 897

Zamieszczone przez Coronado
                              Mam plik *.wmv (250 kbits/s - ok. 300Mb). Jak ktos chce to moge wrzucic na ftpa.
                              Również chętnie bym się skusił... Poproszę!
                              Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Komentarz

• Coronado
                                Początki nałogu
                                • 2005
                                • 291

Zamieszczone przez Moris
                                czy ma ktoś możliwość nagrania tego w możliwie najlepszej wersji
                                Plik (*.wmv).zip (250 kbits/s - ok. 300Mb) jest tutaj: www.zwiedzaj.pl/koncert.zip

Bedzie tam do jutra.

Pozdrawiam
                                Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
                                Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Komentarz

Pracuję...