Ogladajac w TV w ogole nie bylo slychac dzwieku rozchodzacego sie po stoczni, tylko bezposrednio z mikrofonow
Moze przez to wydawalo sie, ze gral z playbacku. Zreszta rezysrka tez kiepsko sie spisala, stacjonarne kamery mialy zle kadry
chociazby ta, z ktorej widok byl na 3 krzyze, scene i kawalek nieba. W ogole nie bylo widac efektywnosci laserow, nie bylo dobrych ujec od boku imprezy.
X
-
-
Nie widziałem tego koncertu w TV ale byłem na nim. Efektów laserowych to za dużo nie było, poza sławną harfą. Reszta to raczej reflektory. Drugim mankamentem był poziom głośności, jak dla mnie to 1/4 za mało. Organizacja taka sobie to fakt ale i tak lepiej niż kiedyś na U2 w Warszawie.Zamieszczone przez chyrusOgladajac w TV w ogole nie bylo slychac dzwieku rozchodzacego sie po stoczni, tylko bezposrednio z mikrofonow
Moze przez to wydawalo sie, ze gral z playbacku. Zreszta rezysrka tez kiepsko sie spisala, stacjonarne kamery mialy zle kadry
chociazby ta, z ktorej widok byl na 3 krzyze, scene i kawalek nieba. W ogole nie bylo widac efektywnosci laserow, nie bylo dobrych ujec od boku imprezy.
Poza za tym muzyka o.k. i sam pomysł na koncert też dobry no i klimat...EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
-
a czy to prawda że nie wolno było wnosić aparatów fotograficznych? Bo tak mi się o uszy obiło, jak ktoś z organizatorów informował. Z drugiej strony kto by to wszytsko sprawdził i upilnował. Śmiać mi się trochę chciało jak po takim apelu kamera zrobiła najazd na pierwszych z brzegu widzów i jeden z nich dzielnie wymachiwał kompaktem Sony-ego
Ale ciekawy jestem czy ze sprzętem klasy SLR-dSLR ktoś wszedł?
Komentarz
-
Ja nie wniosłem, a mogłem wnieść tele wielkości bazooki. Na początku ponoć nawet sprawdzali wszystkich za pomocą bramek z detektorami metalu. Po pwenym czasie odpuścili sobie bramki i obmacywali plecaki, ew. zaglądali do środka. O 19 przy bramie numer 3 przestali cokolwiek sprawdzać i tylko patrzyli na wchodzących ludzi (bramka sobie wtedy stała już odstawiona całkiem na bok). Jedyne co mi sprawwdzili, to tylko, czy mam bilet.Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...Komentarz
-
-
Dziękuję , za odpowiedź, swoją drogą ciekawe czy na koncert U2 taki numer by przeszedłZamieszczone przez mmszaSprawdzali dokladnie między godz. 16 a 18. ja wchodzilem o godz. 20 i moglem nawet czolg wniesc i nikogo to nie interesowalo. Kompaktow tam blyskalo tysiące. Obok mnie focil koleś SLRem - tym, no jak mu tam? taka jakaś dziwna firemka? A! Nikonem
Komentarz
-
Zamieszczone przez mmszaTak, bo nie wpuszczali jedynie z aparatami fotograficznymi a o Nikonie nie bylo mowy

.
Komentarz
-
Żaden problem, daj mi namiary via e-mail.Zamieszczone przez mmszaCzy mogę prosić o to nagranie? Bardzo mi zależy. Oczywiście pokrywam wszelkie koszty.Komentarz
-
-
Osobiste spotkanie z Jarrem rozczarowalo mnie,a po "Metamorphosis"Zamieszczone przez marcingreenJa też to mam na DVD. Jakość 100% tego co odbieram z TV.
Ktoś reflektuje?
Jarre skonczyl sie...
"Danzig" - Najslabszy koncert jaki widzialem w jego wykonaniu
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...Komentarz
-
Świetnie wyglądało na HD1 w formacie HDTV, przynajmniej do czegoś się w końcu plazma przydała. Ale tak naprawdę szkoda że nie ma filmów jeszcze w tym formacie.2 Aparaty Canon, worek obiektywów, dwie lampy i wężykKomentarz
-
Ja wchodzilem o 20:00 brama nr 1 i mnie bardzo dokladnie sprawdzali... nawet kazali pasek zdjac z metalowa klamra... ogolnie cyrk
A obok mnie stala sobie moja dziewczyna z wielka torebka i nawet jej nie ruszyli tylko sie smiala ze mnie, ze mnie tak przeszukuja 
Jeszcze jeden ochroniarz do niej "taki mamy rozkaz prosze pani" lol... jak polecialy pierwsze fajerwerki i efekty swietlne to sie zalamalem wrecz, ze nie mialem aparatu
Nawet A75
kolo mnie jeden facet mial G5 i slicznie robil fotki fajerwerkow z lampa blyskowa mmmm 
Okolo 23:00 skierowalem sie blizej bram i ochrona juz nie pilnowala i spokojnie moglem nawet ze statywem mysle wejsc... a szkoda, ze sie nie udalo
Ciagne muze i filmy z torrenta jak cos
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowaKomentarz
-
Mam plik *.wmv (250 kbits/s - ok. 300Mb). Jak ktos chce to moge wrzucic na ftpa.Zamieszczone przez Morisczy ma ktoś możliwość nagrania tego w możliwie najlepszej wersji
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Komentarz
-
Również chętnie bym się skusił... Poproszę!Zamieszczone przez CoronadoMam plik *.wmv (250 kbits/s - ok. 300Mb). Jak ktos chce to moge wrzucic na ftpa.Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
Plik (*.wmv).zip (250 kbits/s - ok. 300Mb) jest tutaj: www.zwiedzaj.pl/koncert.zipZamieszczone przez Morisczy ma ktoś możliwość nagrania tego w możliwie najlepszej wersji
Bedzie tam do jutra.
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Komentarz
Komentarz