X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Anvers
    Bywalec
    • 2005
    • 160

Nie widze tutaj wiecej emocji, tylko chwilowe zainteresowanie sprawa techniczna.

Komentarz

• Shadow
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1565

A gdzie tego Draganizera trzeba wrzucić i jak on jest widoczny w PS ?

Komentarz

• Il fuoco
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1025

wrzucasz byle gdzie... później w ps przy wlaczonym albo i nie zdjeciu dajesz alt+f9 pojawia sie menu actions, klikasz ten fajny trojkacik po prawej, rozwija sie menu, wybierasz load action, ladujesz akcje, rozwijasz menu actions zeby byl widoczny draganizer, klikasz na niego i na samym dole tego okienka actions masz przycisk taki jak play w sprzecie hi-fi np. klikasz i dalej juz idzie automatycznie
        | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• Shadow
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1565

Wielkie dzięki za pomoc.

Komentarz

• Kubaman
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 4709

Zamieszczone przez Anvers
            Nie widze tutaj wiecej emocji, tylko chwilowe zainteresowanie sprawa techniczna.
            No to może "więcej zainteresowania" ?

Dragan jest świetny, ale jest tylko jeden ;-)
            www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• iczek
              Uzależniony
              • 2004
              • 711

Nie wiem czy dobrze Cie odbieram Kubaman, ale chyba tez chcialbym aby Dragan pozostal jeden. Po co mi 100 Draganów....
              Panowie - zostawcie te drganzery i inne gówna i stwórzcie własne: anversery, shadowery, rysiaczkazery, iczkozery...
              FotoPropaganda - blog tylko o dobrej fotografii
              Ptaki
              Portrety
              Pejzaż

Komentarz

• Anvers
                Bywalec
                • 2005
                • 160

Chyba cos was ugryzlo, zeby po 3 miesiacach wracac malo konstruktywnie do watku, ktory dotyczy TYLKO tlumaczenia artykulu.

Komentarz

• Kubaman
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 4709

e tam, czy to aż takie stare? Odświeżyli, to skrobnąłem. Tak ogólnie, bez konkretów do nikogo osobiście.
                  A przecież nie jest tylko o tłumaczeniu, ale o modzie na "Draganizację" życia. Trochę mnie to martwi, bo niedługo na ulicy będą takie automaty, gdzie oprócz zdjęcia paszportowego w 5min maszyna za 5 PLN zrobi mój portret a la Dragan :wink:

Najlepsze jest to, że cała ta mania rozpoczęła się na dpreview.com, a mało kto z "twórców" i piszących plug-iny się pofatygował i opisał tam kto to w ogóle jest Dragan. Nieustannie pojawiające się tam pytania to "why do you call it dragon method". Nie wiem czy śmiać się czy płakać :neutral:
                  www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• bonk
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 636

powiem szczerze ze nie widze nic w tych fotach - zwykły PieS
                    kazdy kto siedzi w temacie przynajmniej rok potrafi takie "cuda" robic w 1-2h

chyba ze cos przeoczylem

Komentarz

• Kubaman
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 4709

no jeśli chodzi o sam efekt to pewnie tak. Przy czym Dragan akurat jeszcze robi świetne zdjęcia, zanim je obrobi. Z gó..a bata nie ukręcisz.
                      www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Anvers
                        Bywalec
                        • 2005
                        • 160

Zamieszczone przez Kubaman
                        no jeśli chodzi o sam efekt to pewnie tak. Przy czym Dragan akurat jeszcze robi świetne zdjęcia, zanim je obrobi. Z gó..a bata nie ukręcisz.
                        I z tym musze sie zgodzic w 100%. Druga sprawa, ze zanim cos samemu sie wymysli, dobrze jest poznac to co inni wymyslili przedtem. Chyba, ze ktos lubi robic za ignoranta Wielu robi ciekawe zdjecia, ale tylko nieliczni sie wyrozniaja. Wazne, zeby byc...pierwszym

Komentarz

Pracuję...