Nie widze tutaj wiecej emocji, tylko chwilowe zainteresowanie sprawa techniczna.
X
-
-
-
wrzucasz byle gdzie... później w ps przy wlaczonym albo i nie zdjeciu dajesz alt+f9 pojawia sie menu actions, klikasz ten fajny trojkacik po prawej, rozwija sie menu, wybierasz load action, ladujesz akcje, rozwijasz menu actions zeby byl widoczny draganizer, klikasz na niego i na samym dole tego okienka actions masz przycisk taki jak play w sprzecie hi-fi np. klikasz i dalej juz idzie automatycznie
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
-
No to może "więcej zainteresowania" ?Zamieszczone przez AnversNie widze tutaj wiecej emocji, tylko chwilowe zainteresowanie sprawa techniczna.
Dragan jest świetny, ale jest tylko jeden ;-)Komentarz
-
Nie wiem czy dobrze Cie odbieram Kubaman, ale chyba tez chcialbym aby Dragan pozostal jeden. Po co mi 100 Draganów....
Panowie - zostawcie te drganzery i inne gówna i stwórzcie własne: anversery, shadowery, rysiaczkazery, iczkozery...
Komentarz
-
Chyba cos was ugryzlo, zeby po 3 miesiacach wracac malo konstruktywnie do watku, ktory dotyczy TYLKO tlumaczenia artykulu.
Komentarz
-
e tam, czy to aż takie stare? Odświeżyli, to skrobnąłem. Tak ogólnie, bez konkretów do nikogo osobiście.
A przecież nie jest tylko o tłumaczeniu, ale o modzie na "Draganizację" życia. Trochę mnie to martwi, bo niedługo na ulicy będą takie automaty, gdzie oprócz zdjęcia paszportowego w 5min maszyna za 5 PLN zrobi mój portret a la Dragan :wink:
Najlepsze jest to, że cała ta mania rozpoczęła się na dpreview.com, a mało kto z "twórców" i piszących plug-iny się pofatygował i opisał tam kto to w ogóle jest Dragan. Nieustannie pojawiające się tam pytania to "why do you call it dragon method". Nie wiem czy śmiać się czy płakać :neutral:Komentarz
-
powiem szczerze ze nie widze nic w tych fotach - zwykły PieS
kazdy kto siedzi w temacie przynajmniej rok potrafi takie "cuda" robic w 1-2h
chyba ze cos przeoczylemKomentarz
-
no jeśli chodzi o sam efekt to pewnie tak. Przy czym Dragan akurat jeszcze robi świetne zdjęcia, zanim je obrobi. Z gó..a bata nie ukręcisz.Komentarz
-
I z tym musze sie zgodzic w 100%. Druga sprawa, ze zanim cos samemu sie wymysli, dobrze jest poznac to co inni wymyslili przedtem. Chyba, ze ktos lubi robic za ignorantaZamieszczone przez Kubamanno jeśli chodzi o sam efekt to pewnie tak. Przy czym Dragan akurat jeszcze robi świetne zdjęcia, zanim je obrobi. Z gó..a bata nie ukręcisz.
Wielu robi ciekawe zdjecia, ale tylko nieliczni sie wyrozniaja. Wazne, zeby byc...pierwszym
Komentarz
Komentarz