X
-
-
A po co rozmawiac w watku z ktorego nic nie wynika a ktory w trollowaty sposob moze przyczynic sie do tysiecznej z kolei wojenki systemowej.Zamieszczone przez mgankowidze ze jakos niechetnie jestescie nastawieni do rozmowy, proponuje usunac watek
Pn_ juz zaczyna, zaraz rzuca sie kolejni elitarni
i trzeba bedzie zamykac.
Komentarz
-
No bo tak to na swiecie jest :-)Zamieszczone przez akustyka nie... ja nie do tego akurat fragmentu... :-) ja do: "to tak jak..."Komentarz
-
A co ma do tego sprzęt ????????????? Co z tego że są w mniejszości???? Nius roku!!!
Nie liczy się kto ma jaki sprzęt ale jakie zdjęcia robi!!! Znam Nikoniarzy którzy robią takie zdjęcia żeby wam oko zbielało.
Ale niema to jak sobie morale podnieś w ten sposób co?
"Moja jest racja i to święęęęęęta racja!!!"
Komentarz
-
ja znam Polaroidziarzy, ktorzy robili swietne zdjecia... Pentaksiarzy, Minolciarzy, Rolleiarzy, Linhoffiarzy itd. itp.Zamieszczone przez GreggNie liczy się kto ma jaki sprzęt ale jakie zdjęcia robi!!! Znam Nikoniarzy którzy robią takie zdjęcia żeby wam oko zbielało.
ale jak to sie ma do oryginalnego postu to nie wiem. tam bylo tylko o posiadanym sprzecie. nic o tym, ktory czy ktorego uzytkownicy rzekomo robia lepsze zdjecia...
a tak konkretnie, to moze napisz do kogo byl ten tekst adresowany... bo ja na tej samej zasadzie moge napisac "bo u was bija murzynow". z czego kompletnie nic nie wynikaZamieszczone przez GreggAle niema to jak sobie morale podnieś w ten sposób co?
"Moja jest racja i to święęęęęęta racja!!!"
Komentarz
-
Przeczytaj sobie pierwsze trzy posty w tym wątku, tytuł ... i co jakie wrażenia?
Bo moje odczucia są takie: "My mamy Canony a cała reszta się nie zna na rzeczy i należy ich wysmiewać."
Z grubsza coś takiego.
A konkretnie, ten tekst dedykuję wszystkim fanatykom.Komentarz
-
A trochę to jednak wynika.
Wojenki systemowe mają swe źródło we frustracji. Wydajemy kupę kasy na swoje Canony lub Nikony. A firmy mają nas głęboko w d....e. Bo nie jesteśmy dla nich właściwym segmentem. Gdzieś po środku. Ni to profi (>20k) ni to amator (<2k). A wiadomo, po środku są wysokie oczekiwania (bo coś się już wie) zestawione z niezbyt dopracowanym sprzętem. Nie było by wojenek systemowych, gdyby nasz sprzęt był dopracowany. Płacę 6k i za to mam absolutnie pewnie i niezawodnie dzałające funkcje i możliwości adekwatne do kasy. Bez niedoróbek i konieczności regulacji.
Może trochę nie na temat, ale taki mam nastrój w niedzielę przed obiadem.300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
-
przytaczam odpowiedz numer 2:Zamieszczone przez GreggPrzeczytaj sobie pierwsze trzy posty w tym wątku, tytuł ... i co jakie wrażenia?
Bo moje odczucia są takie: "My mamy Canony a cała reszta się nie zna na rzeczy i należy ich wysmiewać."
Z grubsza coś takiego.
A konkretnie, ten tekst dedykuję wszystkim fanatykom.
coz za rzut na rozszarpanie biednych Sikoniarzy... normalnie az sie od tej agresji rzucilem bronic uciskanych mniejszosciZamieszczone przez BłajoNo i?
Komentarz
-
Widzisz wprost przeciwnie. To ci którzy zakładają takie wątki maja jakieś kompleksy. Ja robię zdjęcia 350ką, wcześniej miałem AE-1, ale nigdy nie twierdziłem że ktoś sie nie zna bo robi Nikonem.Komentarz
-
-
-
Akustyk a gdzie napisałem że wszystkich użytkowników forum???
Napisałem wyraźnie że "dedykuję wszystkim fanatykom".
No ale jak juz napisał mmsza "...uderz w stół..."Komentarz
Komentarz