X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • DoMiNiQuE
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 3548

Calliactis, niezla ilosc ...nie prosciej byloby uzywac kamery i wycinac sobie poszczegolne klatki?

Komentarz

• Hoody
      Zablokowany
      • 2005
      • 205

140 tyś fotek D30 ? i migawka wytrzymała ? :-)
      140 ok ile z tego dobrych ? możesz procentowo ...

Komentarz

• sail0r
        Bywalec
        • 2005
        • 198

Zamieszczone przez Calliactis
        ... kiedyś nasze dziecie może nam zgrają wszystkie zrobione w życiu zdjęcia, na jedną płytkę (bądź inny nośnik) wielkości znaczka pocztowego i powiedzą 'masz tato (dziadziu - jeśli by to wnuk dawał) - tutaj jest obraz Twojego całego życia'... Mocne - prawda?...
        nie wiem ile lat maja twoje dzieci.. ale jestem niemal pewny ze sam sobie zgrasz....
        S45 user

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez Calliactis
          A teraz taka mała dygresja OT - pomyślcie sobie, że kiedyś zgrywało się dane na dyskietki 1,44 MB (wcześniej 720kb, a jeszcze wcześniej 360kb, 180kb i wcześniej taśmy magnetfonowe itd...) - i teraz na jedną płytkę DVD można nagrać prawie 3,5K takich dyskietek... kiedyś nasze dziecie może nam zgrają wszystkie zrobione w życiu zdjęcia, na jedną płytkę (bądź inny nośnik) wielkości znaczka pocztowego i powiedzą 'masz tato (dziadziu - jeśli by to wnuk dawał) - tutaj jest obraz Twojego całego życia'... Mocne - prawda?...
          Mocne? Sam sobie za kilka lat zgrasz. Na przyklad juz w przyszlym roku wchodza napedy Blue-Ray (plyty o pojemnosci 25 i 50 GB sztuka! ) .

Komentarz

• Hoody
            Zablokowany
            • 2005
            • 205

Z tego co wiem to w Japoni już można pioneerka nabyć w sklepie,
            to jedyny kraj w którym nowinki sprzętwowe są na poziomie, pomijając fakt łączy internetowych 100MBit za 25$ miesięcznie ąż sie chce płakać

Blu-ray Drives, specifications and release dates for new and upcoming Blu-ray Drives, including Blu-ray Drive reviews and much more.

ale to tak add offff topic

Komentarz

Pracuję...