w pamięci o moim ś.p. ratlerku musze przyznac racje ;d
X
-
-
Po co to piszesz? Tym sposobem zaśmiecasz ten wątek :P ale to tak btw.Zamieszczone przez PikczerNuda, nuda, nuda...
Czekam na puente i nic...
No fajnie BONK, troszke se popisales. Pochwaliles sie, ze umiesz grypsowac, łacinka tez obcykana. Moze lepiej pisac teksty do piosenek hip-hop'owy a nie forum zasmiecac?
A wracając do tematu to ja ci proponuje zmienić na system SONY
haha w Krakowie na zlocie dowiedzielismy sie (od pewnej barmanki ktora nie wiedziała po ile piwo) ze sony ma w swojej ofercie profesjonalne lustrzanki cyfrowe
lol
Komentarz
-
no bo ma - np. SE T610, 630...Zamieszczone przez VenioPo co to piszesz? Tym sposobem zaśmiecasz ten wątek :P ale to tak btw.
A wracając do tematu to ja ci proponuje zmienić na system SONY
haha w Krakowie na zlocie dowiedzielismy sie (od pewnej barmanki ktora nie wiedziała po ile piwo) ze sony ma w swojej ofercie profesjonalne lustrzanki cyfrowe
lol
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
Zamieszczone przez PikczerNuda, nuda, nuda...
Czekam na puente i nic...
No fajnie BONK, troszke se popisales. Pochwaliles sie, ze umiesz grypsowac, łacinka tez obcykana. Moze lepiej pisac teksty do piosenek hip-hop'owy a nie forum zasmiecac?
po puentę to kolegę właśnie do pioesek hiphopowych odeślę
a ta nie uzasadniona agrsja w twoim poście to ksenofobia
czy reakcja na słowo NIKON w temacie?
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez Anvershmmmmm.........
poprostu kupującemu powiedziałem że spadł ze stołu a nie z drzewa
kupił byś aparat gdybym ci powiedział że spadł z 12m
a ze stołu to nie jeden zleciał
/wiem nie ładnie postąpiłem/Komentarz
-
-
jaka agresja??? nuda, nuda, nuda... ja raczej przysnalem :sad:Zamieszczone przez bonkpo puentę to kolegę właśnie do pioesek hiphopowych odeślę
a ta nie uzasadniona agrsja w twoim poście to ksenofobia
czy reakcja na słowo NIKON w temacie?

cieta riposta na 2+ w skali 6 stopniowej...
mysle, ze jak nie skumales o co biega, to i nie skumasz dlatego z mojej strony EOT
pozdrawiam
pikczerKomentarz
-
Gratuluje cywilnej odwagi przyznania sie, ze jest sie... - tu wpisz dowolne slowo.Zamieszczone przez bonkpoprostu kupującemu powiedziałem że spadł ze stołu a nie z drzewa
kupił byś aparat gdybym ci powiedział że spadł z 12m
a ze stołu to nie jeden zleciał
/wiem nie ładnie postąpiłem/
Komentarz
-
to były inne czasy
pucha F5 kosztowała majątek / za połowę ceny ją oddałem
pozatym wcale nie ukrywałem że jest uszkodzony -
w końcu spadł z niemałej wysokości - trudno było ukryć
nie wysilałem sie wcale na ciętą ripostę
bo po co ?
poprostu dziwię się że tak emocjonalnie reagujesz
na mój nudny post
jak nie coś nudzi to głowy sobie tym nie zawracam
pozdro
bonkKomentarz
-
Mmsza, gdzie jesteś gdy cię nie ma? Tu by pasowało kilka Twoich tekstów oryginalnie wysłanych pod adresem Diodaka ;-)Zamieszczone przez PikczerGratuluje cywilnej odwagi przyznania sie, ze jest sie... - tu wpisz dowolne slowo.
Komentarz
-
Może Kiev 60? Potrafil się popsuć ze wzgledu na szmer jakiegoś ptaszka, ale też kiedy chciał to po bohatersku znosił wszelkie upadki. Tylko tak kiedy chciał to dzialał a kiedy nie to nie. Był jakies 18 razy w naprawie i ustawianiu. W ciągu 4 lat. Na Finlandię znakomity, Ruscy uzywali go pewnie na froncie finskim zimą 39/40. Troche przesadziłem.
Cześć.ch.Analog ma "dusze".Komentarz
-
Obrazil sie na Ciebie za naduzywanie wladzy moderatorskiejZamieszczone przez muflonMmsza, gdzie jesteś gdy cię nie ma? Tu by pasowało kilka Twoich tekstów oryginalnie wysłanych pod adresem Diodaka ;-)
Komentarz
Komentarz