Zamieszczone przez Cichy
X
-
Zaraz się sam wymoderuję ;-) ale muszę to napisać. O k*a
-
Komentarz
-
-
witam,
jak juz tak krytykujemy to polecam strone www.wojkowal.pl
ostatnio mi to podeslal C41Photgrapher...galeria istna bajka
reszte swojej opinii dam za pare godzin, jak juz naogladacie sie tych zdjec
thorin: ale widac jest popyt na takie koszmarki, wiec i jest podaz.
ja bym zrobil mala ankiete wsrod mlodych par, bo jestem ciekaw kto takich "fotografow" wynajmuje...
PozdrawiamOstatnio edytowany przez tomsong; 1010.Komentarz
-
www.wojkowal.prv.pl
modelki sa nawet spoko, tylko czemu on je tak strasznie gwalci, no i po co im te rekawice bokserskie ?
:rolleyes:
Komentarz
-
-
cytata nr 2 z wojkowal.prv.pl...
"Podczas sesji każda modelka otrzymuje ode mnie prezent: koszulkę, spodenki lub stringi z wydrukowanym adresem internetowym mojej galerii. Oczywiście warunkiem otrzymania prezentu jest gotowość zapozowania w nim do zdjęć.
Zobacz jak wygląda koszulka, jak spodenki, a jak stringi."
... co za czasy ...

Komentarz
-
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
-
Tak sobie właśnie czytam ten wątek, Murray - dech zapiera, zamiast gotować obiad to fotografie oglądam, nas nie było stać na zawodowego fotografa (chociaż po tym co tu widzę może i lepiej :-))), zdjęcia robił szwagier i hm.. mają wartość pamiątkową. W przyszłym roku moja córka idzie do komunii, na samej uroczystości zdjęcia będzie robił fotograf zamówiony przez parafię, ale ja bym chciała jej zrobić parę zdjęć później w domu , w plenerze i ew. w pustym już kościele (jak uzyskam zgodę proboszcza) na temat strony technicznej mnóstwo tu sie naczytałam, mam nadzieję że będę potrafiła wykorzystać wasze rady, ale może znacie strone internetową z porządnymi zdjęciami komunijnymi, parę pomysłów by mi się przydało, bo to co widzę u nas w zakładach fotograficzny to hm..Ostatnio edytowany przez Hallgerd; 2383.Komentarz
-
bo to co robia w zakladach fotograficznych to masowka, to juz nie artysci, ale rzemieslnicy..maja wyuczone pozy i tak klepia, klepia..nic nowego nie wymysla...i pewnie mowia sobie, ze co oni beda tworzyc, skoro za taka nedzna kase robia..ale mysle, ze za takie gniotki i tak niezle ciagna
pozdrawiamKomentarz
-
Chyba jednak bez porównania. Koszmarki to według mnie tylko w dziale montażuZamieszczone przez thorindlaczego nikt nie podlinkuje tych zdjec - www.mediajf.pl
tez sa koszmarneKomentarz
-
No wiesz, kompaktem trudno się karduje, a jak słabszy model to i nie bardzo powalczysz z balansem bieliZamieszczone przez tomsongwitam,
jak juz tak krytykujemy to polecam strone www.wojkowal.pl
ostatnio mi to podeslal C41Photgrapher...galeria istna bajka
...
Tak serio to rzeczywiście żenada: kadry paskudne, przepały, okropna kolorystyka,...
Kurcze biorę się do wzmożonej pracy żeby zaraz mnie nie wzieli na widelec
A może tak mokra kąpiel przydała by się większość z nas ???
Komentarz
-
Nie co za czasy, tylko co za fotograf. Poco mu takie zdjęcia? jeśli to reklama to słaba, szczególnie ta ze stringami...Zamieszczone przez Moriscytata nr 2 z wojkowal.prv.pl...
"Podczas sesji każda modelka otrzymuje ode mnie prezent: koszulkę, spodenki lub stringi z wydrukowanym adresem internetowym mojej galerii. Oczywiście warunkiem otrzymania prezentu jest gotowość zapozowania w nim do zdjęć.
Zobacz jak wygląda koszulka, jak spodenki, a jak stringi."
... co za czasy ...

Komentarz
-
perpla: nic nie mow o kompaktach..sam zaczynalem od cyfrowej idiot kamery pentaxa optio 330gs.. i moja pierwsza sesja byla super, profesjonal, w porownaniu do jego zdjec.. wiekszosc fotek z mojej galerii to wlasnie z tego pentaxa..wkoncu przez 2 lata cos sie napstrykalo..
aparat jak aparat, liczy sie fotograf..
a co do reklamy stringow...hmm..ciekawe czy mial dylemat ktore posladki wybrac do reklamy
hehe
pozdrawiamKomentarz

Komentarz