X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kocis
    Początki nałogu
    • 2005
    • 472

Oni nawet jak mają dobre zdjęcia to je przerabiaja tak, aby wyglądały jak strzelone "zza węgła". Ponoć to podnosi wiarygodność materiału.
    300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EX

Komentarz

• ripek
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1486

Taa podobnie jest w w11 wydział śledczy - kamera zawsze zza jakiegoś rogu filmuje. MAX wkur***
      Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• Calliactis
        Początki nałogu
        • 2005
        • 353

A ja Wam opowiem tylko jedną krótką historię - robiłem zdjęcia w czasie 'trudnych dni' - jakimi były choroba i śmierć Jana Pawła II.
        Rzecz ma miejsce w Krakowie.
        Rynek główny - piątek - godzina 20-ta ... powoli robi się ciemno... wychodzę z ulicy grodzkiej w kierunku sukiennic - kto był to widział ile tam było wozów stacji TV... widzę nagle gościa wychodzącego z jednej budy z napisem "xxx 24" - aby całej nazwy nie podawać - i gada przez komórkę - Pan tego można rozpoznać - ponieważ prowadzi kilka magazynów dla innych oddziaów tej stacji TV... Gadał głośno - wiele osób to słyszało... - rozmowa wyglądała mniej-więcej tak:
        - no... tak zgadza się, już wszystko ustalone...
        - uhm
        - uhm
        - tak jest już przygotowany
        - uhm
        - tak
        - a skąd mam wiedzieć!??? .... jak STARY umrze to lecimy ze światłem na Mariacki i kręcimy cały SHOW....

Te dwa słowa szczególnie mi wpadły do ucha - pamiętam je do dzisiaj - facet jak zobaczył, że kilka osób idzie w jego stronę uciekła od razu do wozu transmisyjnego, a pewna grupka ludzi staneła przed nim i czekała na gościa - jakbym mógł to też bym mu wpieprzy....

Reporteży - obojętnie jaki materiał by robili ZAWSZE muszą odnosić się z SZACUNKIEM a w takiej chwili SZCZEGÓLNIE....
        5D mkII | 17-40 f4 | 24-70 f2.8 | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
        rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...

Komentarz

• Venio
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1084

Zamieszczone przez Calliactis
          Reporteży - obojętnie jaki materiał by robili ZAWSZE muszą odnosić się z SZACUNKIEM a w takiej chwili SZCZEGÓLNIE....
          to już jedynie niestety zalezy od charakteru danego człowieka...

Komentarz

• kocis
            Początki nałogu
            • 2005
            • 472

Zamieszczone przez Calliactis
            Te dwa słowa szczególnie mi wpadły do ucha - pamiętam je do dzisiaj - facet jak zobaczył, że kilka osób idzie w jego stronę uciekła od razu do wozu transmisyjnego, a pewna grupka ludzi staneła przed nim i czekała na gościa - jakbym mógł to też bym mu wpieprzy....

To się szykował lincz na gościu z TVN24. Trzeba było troche gawiedź podpuścić i miałbyś super materiał.
            A szkoda, że nie słyszałeś co w "tych trudnych dniach" gadali sami ludzie z branży (sutannowi). Uszy by Ci kolego zwiędły. I ciekaw jestem, czy też byś miał im ochotę wpieprzy...
            300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EX

Komentarz

• mario1275
              Początki nałogu
              • 2005
              • 420

na Papieża gadał?? - wyrać chwasta
              www.modelownia.pl

Komentarz

Pracuję...