już jest kilka. będzie kilkanaście... może dział o allegro specjalny?
X
-
-
-
-
Na takiego to sobie mogą zbierać do końca świata i jeden dzień dlużejZamieszczone przez chrisowatyAle coś w tym musi być, bo moherki robią zrzutę na coś takiego:
To Maybach Exelero wyprodukowany na życzenie szefa Fuldy w jednym egzemplarzu. Nie do kupienia
zagripiony
+kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętnościKomentarz
-
2.000.000 x 10zł = 20.000.000 zł ~5MEuro. A to juz może być niepodrabialny Maybach Mocerro (pisownia celowo zniekształcona).300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
-
-
Nie mam rzeczy niemożliwych dla ojca dyrektora i jego sekty, zwanej radio Ma Ryja.Na takiego to sobie mogą zbierać do końca świata i jeden dzień dlużej
To Maybach Exelero wyprodukowany na życzenie szefa Fuldy w jednym egzemplarzu. Nie do kupienia
Komentarz
-
-
Porównanie moim zdaniem "trochę" nie trafione, ciężko porównywać kaprysy i zachcianki jakiegoś palanta z tragedią narodową.W to, że Katyń nie istniał też jeszcze wierzycie?Komentarz
-
Ja porównuje kłamstwa. Jakiś palant powiedział coś o "Maybachu" i palanci w całym kraju powtarzają.
PS. Przepraszam za przyjęcie Twojego stylu.30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
-
-
Jeśli nie jest, to nie trzeba udowadniać.
Jeśli jest, to udowadnianie nie ma sensu.
A co do negatywnych opinii Ojcu Radia Maryja. Swoimi poglądami przyczynia się chwalebnie do zwiększania podziałów. Pod płaszczykiem miłości przemyca nietolerancję. I żeruje na naiwności. Na własne oczy widziałem Imperium w Toruniu. A RM słucham, szczególnie rozmów niedokończonych z politykami i ekspertami. Zgroza! Toż to nawoływania do krucjaty. Nie w ten sposób należy uczyć katechzmu.
Ale cóż, moja opinia na pewno nie wpłynie na losy RM. Choć osobiście jestem wrogiem głoszonych tam poglądów. I dla jasności dodam, że o Katyniu dowiedziałem się na oficjalnej (w szkole) lekcji historii w 1974r. Miałem szczęście do odważnych i mądrych nauczycieli. Napisałem to w odpowiedzi na inwektywę z postu nr 23. Zestawienie pamięci Katynia z przekrętami Rydzyka są niegodne. Ale często się niestety słyszy taki uproszczenia.300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
-
Chyba nie myślałeś że Maybach jast zarejestrowany na Rydzyka, / można mu dużo zarzucić, ale nie to że jest skończonym durniem / oficialnym właścicielem jest napewno jakaś tam fundacja, firma, czy poprostu podstawiony klient, dlatego oficialnie Rydzyk nie ma żadnego Maybacha.Jaki remis? Chyba nie trzeba udowadniać, że ktoś nie jest wielbłądem?Komentarz
-
DOKŁADNIE !!!Napisałem to w odpowiedzi na inwektywę z postu nr 23. Zestawienie pamięci Katynia z przekrętami Rydzyka są niegodne. Ale często się niestety słyszy taki uproszczenia.Komentarz
Komentarz