oj jak z tematu... caly czas chodzi o sens warsztatow.. ;]
X
-
-
Vitez wydaje mi sie ze słobo przyjmujesz krytyke swoich prac i tyle. Prosze was tylko przestancie juz sie kłucic bo juz mi sie od tego słobo robi.Zamieszczone przez VitezPokaz swoje pierwsze proby w studio, will you? :P wtedy mozesz sie z cudzych pierwszych prob nabijacZamieszczone przez Czachaco widac np. po fotach ktore pokazal vitez ze studia abyssa
.
Ja tam sobie robilem for fun, bez ustawien, bez pomyslu a nie by jakies cuda uzyskac
, a ty sobie pozywke do wystawiania palcem zrobiles.Komentarz
-
-
Przeczytaj nastepna wypowiedz... krytyke przyjmuje dobrze, ale ciagle wytykanie i powtarzajaca sie krytyke, czyli przeginannie z wysmiewaniem przyjmuje juz zle.Zamieszczone przez hazanVitez wydaje mi sie ze słobo przyjmujesz krytyke swoich prac i tyle.
Rozumiem skrytykowac raz, dwa, ale nie rozumiem wiecznego nasmiewania sie jak male wredne dziecko... a to czasami robi Czacha... i to nie tylko wobec mnie
, ale widac "ten typ tak ma", tak jak ja mam wrodzona zlosliwosc i czepialstwo
.
Dlatego raczej ciachne ta galerie by juz nie mial sie z czego nasmiewac - kwestia dwoch dni bo przygotowuje wlasnie nowa :PKomentarz
-
ja sie wysmiewam.. do tego ciagle? o mamo.. to moze wogle zdjec nie rob?
vitez, jak ktos robi gnioty to nie napisze ze sa to dobre zdjecia.. ale jakos sobie nie przypominam zebym sie z kogos wysmiewal... chyba ze przez wysmiewanie sie rozumiesz kazdy rodzaj krytyki..Komentarz
-
Eh...Zamieszczone przez Czachachyba ze przez wysmiewanie sie rozumiesz kazdy rodzaj krytyki..
Powtorze w skrocie, moze zrozumiesz...
Krytyka jednokrotna - OK (w moim oryginalnym watku z galeriami)
Krytyka wielokrotna, wytykanie i podawanie zdjec jako antyprzyklad - wysmiewanie (w kilku innych watkach).
Moze i dziwne, ale ja to tak odbieram, ze po prostu gdy w kilku kolejnych watkach piszesz "a bo Vitez to tak kiepskie zdjecia zrobil w studio" jako wysmiewanie i przeginanie wlasnie
, dlatego prosze bys przyhamowal.
Komentarz
-
Jak powiedział Jan Bułhak w książce do której się właśnie dorwałam:
Czynność fotografowania może dawać nie tylko bezposrednie wyniki praktyczne w postaci obrazków, ale równiez niezmiernie cenne wyniki uboczne w postaci ZAOSTRZANIA i WYSUBTELNIANIA władz umysłowych człowieka
Komentarz
-
Vitez, czy w tym wyrazeniu widzisz gdzies wysmiewanie sie, ikonke lol'a czy cos w tym stylu? opanuj sie.. prosze..Komentarz
-
KUR... koncze ta dziecinade bo szlak mnie trafia jak to czytam
CZACHA nie dym tyle
- lepiej skrytykuj kreatywnie - powiedz co CI sie nie widzi i jak bys to zrboil po swojemu - a nie krytykuj ze to gniot
CHILL OUT!
a'propos warsztatow ELFO...
HOTEL DO BANI, KUPE STARYCH WYGOW, PRZEWAZA FOTOGRAFIA SLUBNA/RZEMIESLNICZA, REKLAMOWEJ TROSZKU LIZNĄ,
Szczerze,to te warsztaty nie powalaja na nogi
+ :
dyplomik do powieszenia na sciane...Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|Komentarz
-
-
cos okolo 700zlZamieszczone przez santiblueA ile one kosztuja?Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|Komentarz
-
-
-
ten Pan... na zdjeciu jest w ciazy ?
hihi
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|Komentarz
-

Komentarz