Renault Laguna 1.8
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Corolla 1,4 VVT-i i Yamaha XJ600S Diversion. Preferuje to drugie
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & RicohKomentarz
-
to był żartZamieszczone przez snowboardertak z ciekawosci, co to za samochod???
Nie znasz Maluch'a? (tak się to pisze
)
Póki co w stolicy nie mam auta
??:
W niedalekiej przeszłości był VW Golf II/1.8
A w przyszłości no mam nadzieje
, że coś z grupy Chevrolet - najchętniej Avalanche 
Co sądzisz Andrew?Komentarz
-
swieta racjaZamieszczone przez emisiaczek
no nareszcie nie ma jak honda na vtec-u 
widze kolega w temacie
pozdrawaim :smile:Komentarz
-
Malucha jasne ze znam! Chyba raz w zyciu jechalem takim ;-)Zamieszczone przez Zielonyto był żart
Nie znasz Maluch'a? (tak się to pisze
)
...
A w przyszłości no mam nadzieje
, że coś z grupy Chevrolet - najchętniej Avalanche 
A poza tym wiesz, ze ja sie na amerykanskich samochodach nie znam...
Ale wszystko co ma duzy przeswit sie pewnie swietnie nadaje na
stoliczne drogi.Komentarz
-
Chevrolet Matiz?Zamieszczone przez ZielonyA w przyszłości no mam nadzieje
, że coś z grupy Chevrolet
Komentarz
-
rower
wkoncu nie mam 18 lat zeby miec samochod :-) choc umie juz jezdzic...
Canon? moze niedlugo!Komentarz
-
SUPER napiszcie tak jak goscie z jednego z forum foto w USA --- najpierw marka samochodu potem, miasto, potem gdzie trzymasz sprzet, sfotografuj swoj estanowisko pracy w domu .. sfotografuj sie przed swoim samochodem i domem .... kiedy wylatujecie na wakacje w tym roku .....Zamieszczone przez b'ArtOstatnio wybierałem pojazd. Wybrałem. Ciekaw jestem jednak czym jeżdzimy, my board'owcy. Ciekwaym jekie marki będą popularne, czy jesteśmy przeciętni, czy statystyki się nas nie imają, czy ten u kogo wisi c. na szyi Będzie Miał Wydatki czy woli stateczną skodzinkę? Jeśli wątek już był, proszę o zgilotynowanie. Czekam na info. Vitez może jakąś ankietkę wymyślisz? Wkleimy gdzieś na ftp np excela z podglądem? Czekam.
aaaa nie napisałem.
Subaru Forester
I co .... złodzieje mieli baze danych ---- BEZCENNA ...Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
Bardzo mądry punkt widzenia :-) Faktycznie te głupki z USA piszą np. na dpreview w swoich sigach wszystko, co ich identyfikuje w 100% i dokładnie opisuje ich stan posiadania. Niech się cieszą, że nie mieszkają u nas, bo już by musieli co niektórzy swoje sigi modyfikować :-))Zamieszczone przez tdfSUPER napiszcie tak jak goscie z jednego z forum foto w USA --- najpierw marka samochodu potem, miasto, potem gdzie trzymasz sprzet, sfotografuj swoj estanowisko pracy w domu .. sfotografuj sie przed swoim samochodem i domem .... kiedy wylatujecie na wakacje w tym roku .....
I co .... złodzieje mieli baze danych ---- BEZCENNA ...
IMO sondy typu "Czym jeździsz?", "Mieszkasz w bloku czy we własnym domu?" - zupełnie nic nie wnoszą, poza tym, że jakaś wąska grupa niedowartościowanych snobów upubliczni swój stan posiadania (nie zdając sobie sprawy z ewentualnych konsekwencji...). Może niedługo pojawią się sondy na temat "Jak długi jest twój ptaszek?" albo "Czy twoja żona regularnie szczytuje?" ;-)
A co do samochodów, to ja ostatnio dla poprawy kondycji zasuwam wszędzie na nogach i bardzo sobie to chwalę (przynajmniej nie uciekają mi ciekawe tematy do sfocenia).1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
-
Najczęściej wożę się Mercedesem lub Volvo.
( gmina ma nowoczesny tabor
)
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
Euro Bike - limited edition (znaczy.... rower poprostu). Samochód dopiero po ożenku czyli po wakacjach.Rychu_lhotseKomentarz
-
Przede wszystkim Focus Black Forest a jak pada to "pełnoletni" VW Golf 1.6D 570tys. na liczniku i zero problemów.....EOSy
Komentarz
-
Komunikacja publiczna ;-) Ale moze niedlugo cos kupie... tylko prawo jazdy skoncze robic
Komentarz
-
Muflon, może sobie kup F-16 ?
będziesz mógł tym jeździć hehehe a w razie korków polecisz :wink:
Ja - Nissan Micra 1.0
Komentarz
Komentarz