Zamieszczone przez bundy
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
4:0 dla Niemiec
obym był złym prorokiem.
i było 1:2 dla Polski:cool:Canon 7d | T 18-270 | S 18-35 | C 18-55 | C 50 1.8Komentarz
-
-
3:1 dla Niemców, mamy szansę strzelić pierwsi gola z zaskoczenia, po prostu nikt się po nas tego nie spodziewa
Komentarz
-
jak to ktos powiedzial wczoraj: beda bramki Polakow... Klose i Podolskiego
po mojemu, to z huzarska fantazja ta reprezentacja patalachow pod wodza "prawie jak trenera" zagra mecz zycia i wygra mecz jedna bramka. za kilka dni, w kolejnym latwiejszym meczu, Kostaryka ja wyniesie na kopach 4:0 i ofermy wroca do kraju...
a tak serio - dla naszego Van der Drwala aka Rasialdo to jest okazja zycia, zeby pokazac, ze potencjal mozna uwolnic nawet pod presja. jesli sie chlopak przemoze to wygra ten mecz. jesli nie... to chyba tylko w Borucu nadzieja, ze bramke strzeli
Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.Komentarz
-
-
A zauważyłeś, co w tym czasie robił Żewłakow z Bąkiem?Zamieszczone przez bundyJa też kibicuję sercem, ale wrodzone poczucie realizmu i zdrowy rozsądek, nie pozwalają mi na tak wysoki poziom wiary w szanse reprezentacji :-(
Powiedzmy sobie wprost - to musiałby być cud, jakieś zbiorowe zatrucie pokarmowe u Niemców, albo sam już nie wiem co...
Janas może sobie mówić co chce, ale brak Dudka i Frankowskiego w kadrze osłabił ich psychicznie i to się musi odbić na grze. A druga sprawa, to BRAK obrony w naszej drużynie - co co robią Jop i Baszczyński, to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie. Za dwa gole od Ekwadoru możemy właśnie tym panom podziękować - bramkarz nie miał szans, żeby bronić strzały do których dopuścili obrońcy.Komentarz
-
-
Historycznie, to my nigdy nie wygraliśmy jeszcze z Niemcami w piłkę nożną.Zamieszczone przez A610Historycznie (po 4 latach) powinno byc 0:4.
Komentarz
-
-
...ale dwa razy zremisowaliśmy.... będzie 0:0 do przerwy a później dostaniemy ze dwie bramy a pięć minut przed końcem meczu się obudzimy i walniemy im ze dwie.... poprzeczki i słupekZamieszczone przez NemeoHistorycznie, to my nigdy nie wygraliśmy jeszcze z Niemcami w piłkę nożną.
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
3:0 lub 2:0
ale w głębi mam nadzieję że chociarz jedną bramkę się naszym uda strzelić (we właściwą bramkę
)
SzyKomentarz
-
Wbrew logice typuję remis 1:1. Zakładając jakąś koszmarną niedyspozycję Niemców i absolutne szczęście naszych.Komentarz
-
To ja optymistycznie 2:0 dla naszych sąsiadów :-) - pesymistycznie... znacznie więcej.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Komentarz
Komentarz