Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kubaman
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4709

akustyk, święta prawda - ale po takim meczu, żal przegranej w ostatniej minucie. Niemcom srogo się narobiło w gacie przez te 91 minut, wszak mieli nas rozwalić 8:0
    www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• djtermoz
      Uzależniony
      • 2004
      • 988

Zamieszczone przez akustyk
      zdejmijcie na chwile patriotyczne klapki z oczu i pomyslcie... czy naprawde uwazacie, ze Niemcy nie zaslugiwali na wygrana w tym meczu? a Polska zapracowala na przejscie do drugiej rundy?

po mojemu, to nie. krzywdzace dla fanow sportu by bylo, gdyby ta zbieranina cieniasow przeszla dalej... sorry winnetou...
      Ta zbieranina cieniasow nie razdzila sobie na boisku wcale tak strasznie zle. Przynajmniej mam wrazenie ze Boruc, Bosacki i paru innych pokazalo sie z lepszej strony.
      Jak chca to potrafia.
      Mysle ze prawdziwa zbieranina cieniasow to siedzi sobie za biurkami w Warszawie. Do tej zbieraniny pan prawie-trener tez nalezy.

Niemniej jednak Niemcy zasluzyli na wygrana. Stwarzali wiecej sytuacji i mieli chyba naprawde pecha (poprzeczki!)
      djtermoz@pbase

Komentarz

• Nemeo
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1757

Zamieszczone przez Kubaman
        akustyk, święta prawda - ale po takim meczu, żal przegranej w ostatniej minucie. Niemcom srogo się narobiło w gacie przez te 91 minut, wszak mieli nas rozwalić 8:0

No i z przewagą jednego zawodnika.

Komentarz

• Zakk Wylde
          Początki nałogu
          • 2006
          • 349

Ale trzeba przyznac, że lepiej nasi grali dzis
          sprzęt | | |

Komentarz

• akustyk
            gajowy
            • 2004
            • 12158

Zamieszczone przez djtermoz
            Ta zbieranina cieniasow nie razdzila sobie na boisku wcale tak strasznie zle. Przynajmniej mam wrazenie ze Boruc, Bosacki i paru innych pokazalo sie z lepszej strony.
            jakby ta reprezentacja miala tyle szczescia co w meczu z Ekwadorem, to by bylo 5:0. wiec moze nie robmy z nich Brazylii, dobra?

Zamieszczone przez djtermoz
            Jak chca to potrafia. Mysle ze prawdziwa zbieranina cieniasow to siedzi sobie za biurkami w Warszawie. Do tej zbieraniny pan prawie-trener tez nalezy.
            tez tak uwazam

a na pocieszenie dodam Wam link:
            Sport.pl - Informacje i aktualności sportowe. Relacje na żywo, wyniki, tabele, terminarze rozgrywek. Wiadomości sportowe z ostatniej chwili.

wybrane cytaty:
            "Paweł Janas: Zabrakło sił" - niemozliwe. jak na to wpadles, Sherlocku?
            "Jeśli chodzi o czerwoną kartkę Sobolewskiego, to był bezsensowny faul. W środku boiska nie wolno robić takich błędów. Szkoda, bo jeden błąd wyeliminował nas z turnieju" - zwalam wine na Sobolewskiego... jak prawdziwy kapitan na statku... lajba tonie, to on spie...a. brawo Janas!
            "Żewłakow zszedł z boiska, bo prosił o zmianę już 20 minut wcześniej. Myśleliśmy, że dotrwa do końca, ale nie udało się. Dlatego wszedł Dudka." - ponownie, coz za trafnosc rozumowania...
            "Zawodnicy zlekceważyli rywala. Uśpił ich wygrany mecz 3:0 w Barcelonie. Moje ostrzeżenia nie dały rezultatu." - to ja jestem boski i wiedzialem co i jak, a banda na boisku robila swoje i przegrala. nie moja wina!
            "Myślę, że po tym meczu nie mogę mieć pretensji ani do zawodników ani do siebie." - nieeeeeee.... skaaaaaad.... my tez uwazamy, ze byliscie mega. prawie jak Brazylia
            www albo tez flickr

Komentarz

• kami74
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1492

nie no... to chyba "Adelante Costa Rica!". tam zdaje sie Hiszpanski jest urzedowy
              Pewnie masz rację, ale chodzi o zasadę. Paul Wanchope do boju. Rozwalić Ekwador. A czy polacy zasłużyli na wyjście z grupy ? hmm... nie wiem ale chciałbym żeby tak się stało.
              5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
              MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Bilu
                Bywalec
                • 2005
                • 103

ale tak serio...

zdejmijcie na chwile patriotyczne klapki z oczu i pomyslcie... czy naprawde uwazacie, ze Niemcy nie zaslugiwali na wygrana w tym meczu? a Polska zapracowala na przejscie do drugiej rundy? po mojemu, to nie.
                oczywiscie ze Niemcy zasluzyli na wygrana, stworzyli 7/8 dogodnych sytuacji, a my 0, tu nie ma zadnych watpliwosci. Tylko szkoda, ze udalo im sie dopiero w ostatniej minucie

krzywdzace dla fanow sportu by bylo, gdyby ta zbieranina cieniasow przeszla dalej... sorry winnetou...
                moj rozum sie z Toba zgadza, a serce kibica stanowczo zaprzecza :wink:

To zawsze nasi, trzeba ich dopingowac, nie oczekuj obiektywizmu od kibicow

Komentarz

• Nemeo
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1757

Boruc, Jeleń, Smolarek i Bosacki odwalili dzisiaj kawał niezłej roboty, reszta nadaje się tylko do wymiany .

Komentarz

• liquidsound
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 1956

Cos wam drodzy pstrykacze napisze. Polacy sa narodem w sumie utalentowanym w wielu dziedzinach. Nasi gracze sa niezli (ebi, jelen w szczegolnosci pokazali klase, jest jeszcze mnostwo mlodych zdolnych), nasi zolnierze sa swietni, ale jak zawsze szlag trafia logistyke i nie czarujmy sie, nawet gdyby w naszym ataku grali podolski i klose, to i tak bysmy za preproszeniem Prze*****i patrzy jak tylko najdluzej dorwac sie do koryta i jak najwiecej wytargac. Ogolnie o rzadzie nawet nie chce wspominac. Pozdrawiam
                    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• Bilu
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 103

... Brozek tez sie staral w pierwszym meczu, moze cos z nich bedzie w przyszlosci. Tylko na kogo ich wymienic? Niestety w naszym kraju nie szkoli sie mlodziezy i za kila lat bedziemy prezentowac poziom Litwy i Armenii.

Komentarz

• akustyk
                        gajowy
                        • 2004
                        • 12158

zle kombinujecie...

"kim" grac to w tym kraju jest.

nie ma kogos kto wie "jak" grac. a na pewno nie jest to Janas

tak jak liquidsound napisal - tu jakby sie Pele urodzil, to i tak reprezentacja przepadla by w pierwszej rundzie z kompletem 3 porazek...
                        www albo tez flickr

Komentarz

• liquidsound
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1956

no dokladnie akustyk. powinno sie wziasc za dupe pzpn. Juz nawet nasz prawie prezydent zapowiedzial ze jak nie wyjdziemy z grupy to sie wezmie za to ale to juz inna bajka. Kolejna pewnie komisja sledcza:-D absurd goni absurd
                          1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                          Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• Bilu
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 103

Teraz jeszcze jest kim grac. Boje sie o przyszlosc patrzac na polityke naszych klubow - lepiej kupic wagon tanich i przecietnych Brazylijczykow czy Jugoli niz szkolic mlodych pilkarzy.

Komentarz

• Zielony
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 2928

Można jeszcze głosować?
                              sigpic

Komentarz

• akustyk
                                gajowy
                                • 2004
                                • 12158

Zamieszczone przez liquidsound
                                Juz nawet nasz prawie prezydent zapowiedzial ze jak nie wyjdziemy z grupy to sie wezmie za to
                                Kaczor powie publicznie wszystko co sie spodoba masom. wiadomo: lepiej lizac tylki niewyedukowanemu motlochowi, niz mowic do rzeczy do ludzi z wyksztalceniem wyzszym niz podstawowe (jesli nawet). zwlaszcza, jesli motloch lubi wymachiwania szabelka i bunczuczne okrzyki bojowe przeciwko wspolnemu wrogowi

to nie jest dobry przyklad, jesli o mnie chodzi
                                www albo tez flickr

Komentarz

Pracuję...