Ja w tych mistrzostwach kibicowałem Brazylii i Francji, chociaż bliżej mi było do Francji.
X
-
-
Wolę mniejsze zło czyli Francję.Pozatym mam Francuzów w rodzinie więc tak czy inaczej muszę mówić tak jak czytacie:P
Niemcy faktycznie zaczęli ładnie grać ale wątpię.| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
Ja tam stawiam na serbię albo czarnogóreKomentarz
-
obawiam sie że Niemcy
w finale stawiam ich i Francję
te 2 11 przynajmniej ostatnio pokazały że mają napad i miały ochotę atakować przeciwnika w trakcie 90 min
wogóle jak Wam się podoba poziom MŚ ?
bo albo ja nie pamiętam dobrze poziomu poprzednich
albo mam prawidłowy niedosyt
i chyba najlepszy turniej jaki widziałem to był olimpijski chyba w Sydnej
gdzie polska 11 zdobyła srebro jak pamiętam
pozdrawiamun point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10Komentarz
-
Argentyna i Brazylia juz odpadly, dlatego stawiam, na Portugalie - jedyni artysci w gronie rzemieslnikow - pofinalistow
.
Generalnie poziom mistrzostw jest slaby, przewidywalne wyniki, malo goli, gra nastawiona na zwyciestwo niskim kosztem - kroluje defensywa i wloskie catenaccio niestety. Ofensywna pilke bez komplaksow pokazaly tylko druzyny z Afryki - WKS i Ghana - szacunek
Komentarz
-
Dokładnie tak. Naciekawsze jak do tej pory mecze były z udzialem drużyn afrykańskich5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
No to ja piłki nie rozumiem!Zamieszczone przez kami74Dokładnie tak. Naciekawsze jak do tej pory mecze były z udzialem drużyn afrykańskich
To są Mistrzostwa Świata w piłce nożnej a nie turniej samby Panowie. I tutaj się gra tak, aby wygrać. A ten artyzm Brazylii jest znacząco przereklamowany, drużyny afrykańskie bazują na sile i końskiej kondycji i co? I co w tym wielkiego? Tu trzeba mecze wygrywać! Chyba, że wprowadzona zostanie dodatkowa ocena za "wrażenie artystyczne". Wtedy to co innego.Komentarz
-
Oczywiście, ze sie gra aby wygrac. Ale niektórzy robiia to pięknie patrz Ghana vs Czechy, a niektórzy nudno i bezbarwnie patrz np. Wlochy vs Australia
I o to chodzi żeby nie zabijać piekna futbolu. I niestety zgadzam się, że te mistrzostwa pod tym względem narazie leżą5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
mistrzowie zawiedli - to jest fakt
Ale Francja mistrzem? Omg! Oni imho nie zasługują na ten puchar. Francja jest takim zespołem ktory ma dobre i złe dni. Czasami grają jak debile i ułomy a czasami czarują na boisku. Bardziej na tą wygraną zasługiwała Brazylia... ale nie w tym meczu niestety. Bo dała pupy*
Co do Niemiec to ich nienawidze. Bo miała wygrac cały turniej Argentyna a oni ją wywalili... Kurna nawet postawiłem na Argentyne. No coz. 20złotych w plecy. Dobrze wiem ze Włochy im nie dadza rady wiec pewniakiem są Niemcy w Finale - niestety
A co do mczu Francja - Portugalia to chciałbym by wygrala ta druga druzyna. Ale wiem ze nie dadza oni rady w Finale Niemcom, a że nei chce by wygrali własnie oni dlatego chce by Francja przeszła dalej i skopała im pupy*
Poza tym chce podwojnie poniewaz tak też obstawiłem
Do wygrania 200 zł ;] zobaczymy...
(Post pisany na kacu - prosze sie nie czepiać)Komentarz
-
No to Niemcy , hmm...
no nie do domu bo są w domu. Nevermind, fajny mecz i niesamowita koncówka (chociaż można było sie tego po Włochach spodziewać)
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
-
Deutschland fahren nach Stuttgart
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10Komentarz
-
-
-
Kocham cieZamieszczone przez JacA ja sie ciesze ze NIemcy odpadli :-)
Normalnie kocham cie ;-)Zamieszczone przez JacITALIA ITALIA :-)the silence is deafeningKomentarz
Komentarz