X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • towersivy
    Uzależniony
    • 2005
    • 992

Więc i ja kupiłem viste i siwych włosów dostaje......zainstalowane stery 36.2 a ten mi wyskakuje że jest jakaś niezgodność podpisu cyfrowego, ponoć te stery maja podpis cyfrowy więc nie wiem o co chodzi.

Janusz Body - czy porblem przez ciebie poruszany został już jakoś rozwiązany??

PZdr.

Komentarz

• Janusz Body
      Moderator
      • 2004
      • 5757

Zamieszczone przez towersivy
      Więc i ja kupiłem viste i siwych włosów dostaje......zainstalowane stery 36.2 a ten mi wyskakuje że jest jakaś niezgodność podpisu cyfrowego, ponoć te stery maja podpis cyfrowy więc nie wiem o co chodzi.

Janusz Body - czy porblem przez ciebie poruszany został już jakoś rozwiązany??

PZdr.
      Szczerze mówiąc to nie szukałem. Piszesz o Match 3.6.2 ??? u mnie działa na dwóch kompach na Vista Home Premium.

Z Vistą trzeba być cierpliwym i ściągać upgrady z sieci. Właściwie wszystko już jest.

Jak jest jakiś problem to prawy kilk na ikonce programu -> Właściwości i w zakładce Zgodność -> "uruchom w trybie zgodności z XP".

EDIT: "Uruchom ten program jako Administrator" też się czasem przydaje.

Janusz,
      Old enough to know better - but I do it anyway.

Komentarz

• RosoMac

pytanie o oprogramowanie

Pierwszy raz kożystam z forum, więc proszę o cierpliwość. Mam pytanie, gdzie znajdę oprogramowanie do skanera EPSON V350 photo. Szukam w sieci, ale nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Paweł

Komentarz

• mate00sh
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 1312

A próbowałeś na stronie Epsona?

Komentarz

Pracuję...