X
-
-
Poprawka - teraz się udało. Instalowałem z plików przegranych na twardziela. Okazało się, że jak nie ma ustawionych praw do wykonywania dla plików, to instalacja się nie udaje. Na wszelki wypadek dałem +x dla wszystkich i się zainstalował. Tylko nie startuje do końca - wczytuje ustawienia, potem skanuje pluginy, wypisuje "Initializing..." i stoi. Może w następnej wersji wine będzie lepiej
Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)Komentarz
-
długo startuje ale startujeKomentarz
-
Nie mam tyle cierpliwości ;-) Aha, wcześniej podczas instalacji nie mogę przeprowadzić autoryzacji, bo podczas tej czynności dostaję okienko, jakoby skończyło się miejsce na dysku. Oczywiście miejsca jest kilka GB. Ciekawe, nie?Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)Komentarz
-
CS2 działa na ubuntu 7.10
Ale strasznie długo się włącza i trochę muli, co do CS3, pogram się ładuje ale jak już ma wyświetlić palety itp. to się wyłącza...
Komentarz
-
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...Komentarz
-
-
U mnie też się nie odpala do końca. Próbowałem różnych opcji, ale przy starcie dochodzi do "Initializing..." i stoi, przy czym wykorzystanie procesora jest 0% - jakby wisiał. PLD 2.0 AC z kernelem 2.6.20.1.Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)Komentarz
-
Komentarz
-
Cs Ubuntu{kubuntu} + Wine
Mattnik fajnie by było jak byś rozwinął wątek odnośnie np. Konfiguracji Wine i tego czy eksportowałeś klucze rejestru z windows-a.
Ja próbuje zainstalować CS na wine 0.9.47 ale na zwykłej konfiguracji niestety po instalacji wyskakuje mi błąd i zamyka się CS wiec jeśli byś mógł napisz coś więcej o konfigu WINE na pewno by pomogło.
Dzięki
Pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Po ciężkich bojach odpaliłem CS pod KUBUNTU nalezy w wine ustawic emulowanie Virtualnego pulpitu i powinno działać jednak kiedy dochodze do edycji zjdięcia znikają mi menu kontekstowe czym to może być spowodowane ?Komentarz
-
hmmm...moja konfiguracja wine polegała na jego zainstalowaniu
. Próbujesz CS'a zainstalować a w tytule jak byk pisze CS2
. Żadnych kluczy nie kopiowałem.
Komentarz
-
Mi zadziałał już kilka wersji temu. Niedługo po tym jak napisałem wyżej, że nie działa. Jakoś tak. Ale to tylko wersja próbna, więc wywaliłem. Teraz tym bardziej powinno działać.Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)Komentarz
-
Patrząc tu http://appdb.winehq.org/objectManage...rsion&iId=2631 widać, że niektórzy uruchamiali CS2 już na wine 0.9.29 a od 0.9.4x już rezultaty były całkiem niezłe. Pewnie teraz po prostu podomykali jakieś ostatnie bugi.30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
Proszę bardzo: http://news.softpedia.com/news/Insta...PC-77260.shtml
Instalacja CS2 krok po kroku bez żadnych hacków czy kopiowania plików z Windowsa. Teraz każdemu musi zadziałać
.
Komentarz
Komentarz