Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bambo-5
    • 2008
    • 12

Solution Disk 30d

kupiłem 30d ale niestety nie mam tej płyty dołączonej do aparatu.czy obraz jest gdzieś do ściągnięcia?może ktoś ma?
  • Thunder
    Początki nałogu
    • 2005
    • 307

A co Ty chcesz z tej plyty? Ja jej od nowosci z pudelka nie wyciagnalem...
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

| ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12158

kopnij sie do sklepu i zarzadaj plytki. musi byc w komplecie i musza ja dla Ciebie zdobyc.

ja mialem taki problem kiedy kupilem 30D w Fotojokerze i bez problemu ja dla mnie sciagneli.

jakbys nie mogl zdobyc to daj znac na PM a Ci wystawie ISO albo nagram plytke i puszcze poczta

Zamieszczone przez Thunder
      A co Ty chcesz z tej plyty? Ja jej od nowosci z pudelka nie wyciagnalem...
      tak ogolnie, to bez plytki nie skorzystasz z canonowskiego oprogramowania, bo wszystko co jest na www to ewentualne upgrade'y, a zrodla musisz miec wlasnie na Solution CD.

a z roznych darmowych wywolywarek do RAW akurat DPP jest zupelnie zacne. ze o ZoomBrowserze czy Camera Window nie wspomne
      www albo tez flickr

Komentarz

• wojkij
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1915

Wystarczy wpis do rejestru i wszystkie uaktualnienia instaluja sie jak pelny, samodzielny program. W google jest masa toturiali na ten temat
        www.kwapisz.org

Komentarz

• MacGyver
          Cenzor
          • 2006
          • 7043

Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

Pracuję...