X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • miklo
    Uzależniony
    • 2006
    • 681

Trial PSE6

Cześć,

Ma ktoś instalkę PSE6 i mógłby się podzielić? Chciałem potestować (mam PSE4 i nie wiem, czy warto robić ugprade - pewnie nie, ale zobaczyć warto), a na stronie Adobe triala wcięło. Ma się pojawić za jakiś czas... Co za ludzie ;-)
  • jinks
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2178

poszukaj przez astalavista.com - jak ci się spodoba kupisz a jak nie to skasujesz.
    Miłego dnia
    moja www

Komentarz

• miklo
      Uzależniony
      • 2006
      • 681

Nie chcę cracka. Ja chcę instalkę tylko :-) Mam legala PSE4 i zastanawiam się, czy zrobić legala upgrade do PSE6. Tylko tyle :-) A instalki na stronie Adobe akuracik nie ma :-(

Komentarz

• mor_feusz
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1370

Jest.

Faktycznie nie ma. Chwilowo nie ma - widac bedzie 7
        Mialem w domu kiedys - jakis czas temu zassalem - sprawdze - jak ma o spoko ja ni eto przykro mi

Komentarz

• 100dool

Triala można ściągnać z tego miejsca:
          PSE 6.0

Komentarz

• miklo
            Uzależniony
            • 2006
            • 681

Nie będzie 7. Jest problem z wygasaniem triala w jeden dzień i coś z tym knują.

100dool: Tam jest tylko link do strony producenta :-) Dobra. Poczekam ten miesiąc. Nie pali się ;-)

Komentarz

• jinks
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 2178

Zamieszczone przez miklo
              Nie chcę cracka. Ja chcę instalkę tylko :-) Mam legala PSE4 i zastanawiam się, czy zrobić legala upgrade do PSE6. Tylko tyle :-) A instalki na stronie Adobe akuracik nie ma :-(
              Źle mnie zrozumiałeś. W wielu źródłach jest do ściągnięcia instalka wraz z crakiem. Nie namawiam Cię do skorzystania z niego a jedynie do wykorzystania instalki PS6. Instalki, czyli triala. Spróbuj np. tu: http://www.phazeddl.com/search.php?q=photoshop Sprawdziłem i są jakieś linki na rapidshare gdzie znajdziesz swojego upragnionego triala pozdrawiam
              Miłego dnia
              moja www

Komentarz

• kaspeed
                Coś już napisał
                • 2007
                • 93

Jest jakiś błąd w trialach adobe i w czerwcu 2008 po prostu nie działają. Dlatego do pobrania będą dostępne dopiero w lipcu. Jeżeli jednak ktoś pobierze np. z tąd to musi również użyć również tego narzędzia :P Znalezione za pomocą tej wyszukiwarki
                Jeżeli na św. Prota jest słońce lub słota, to na św. Hieronima jest pogoda albo ni ma ;-)

sigpic

Komentarz

• miklo
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 681

Z Twojego linka nic nie ściągniesz, bo to jest link direct do Adobe :-)

Mam już instalkę. Okazuje się, że nie ma większego sensu przechodzić z PSE4 na PSE6 :-)

Komentarz

• rychu
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 242

Jest sens - jak najbardziej! Choćby dla ACR 4... Są też i inne powody - widocznie słabo testowałeś.

Komentarz

• bakulik
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 767

Zamieszczone przez rychu
                      Jest sens - jak najbardziej! Choćby dla ACR 4... Są też i inne powody - widocznie słabo testowałeś.
                      Zapomniałeś napisać: "moim zdaniem". Nie wszyscy potrzebują tego samego.
                      Pozdrawiam
                      Łukasz Bakuła
                      „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Komentarz

• miklo
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 681

No właśnie :-) Dzięki bakulik :-) Nie używam ACR - wolę C1. Do BW używam innej metody. Tak więc PSE6 dla mnie w sumie nic nie wnosi. Gdyby był za free, to bym oczywiście zainstalował. Ale kupować nie ma sensu.

Komentarz

Pracuję...