X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • manfred1
    Uzależniony
    • 2007
    • 842

Podnoszenie zdjęć PS

Witam serdecznie mam pytanko jak podnieść zdjęcia nie wiem jak to nazwać z minimalizacji za jednym przyciśnięciem aby nie przyciskać każde osobno?

Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
  • Mellan
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1851

...nie minimalizować?
    C-F-K - forever

Komentarz

• Pinio
      Bywalec
      • 2006
      • 101

Cóż za błyskotliwa odpowiedź

Komentarz

• Misiaque
        Początki nałogu
        • 2007
        • 392

Poszperaj w menu okno.
        Maksymalizacja powinna chyba też spowodować że wszystkie okienka będą zmaksymalizowane, ale mogę się mylićl; to oczywiście nie rozwiązuje problemu w pełni.

Komentarz

• manfred1
          Uzależniony
          • 2007
          • 842

Chyba za dużo wymagam od tego programu ale troche mnie denerwuje klikanie na każde zdjęcie z osobna aby powróciło do pierwotnego stanu.

Komentarz

• Mellan
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 1851

Sugestią o nie minimalizowaniu chciałem zakwestionować konieczność takowego. Zwyczajnie, po co? Minimalizacja wcale nie powoduje że zmiejszymy obciążenie programu pamięcią o operacjach na nich wykonywanych, wszystko i tak siedzi na RAM. Jak chcesz mieć ją w wyłącznym okienku wystarczy zmienić ogląd u dołu panelu narzędziowego (w twoim screenshocie wszystkie narzędzia i okna masz powyłączane (?) ).
            Czy wymagasz za dużo? Ps to skomplikowany program do obróbki w funkconalności nie mającemu sobie równych, ale to nie przeglądarka zdjęć.
            C-F-K - forever

Komentarz

• rolaj
              Uzależniony
              • 2006
              • 584

Zamieszczone przez manfred1
              ...nie wiem jak to nazwać z minimalizacji za jednym przyciśnięciem aby nie przyciskać każde osobno?
              to sie nazywa maksymalizacja
              Zamieszczone przez Mellan
              ...nie minimalizować?
              a przynajmniej nie wszystkich na raz
              Zamieszczone przez Pinio
              Cóż za błyskotliwa odpowiedź
              A masz mniej błyskotliwą i moze, przy okazji, choćby dotykającą istoty rzeczy? Bo w cytowanej powyżej nie dostrzegam.
              Zamieszczone przez Mellan
              Sugestią o nie minimalizowaniu chciałem zakwestionować konieczność takowego. Zwyczajnie, po co? Minimalizacja wcale nie powoduje że zmiejszymy obciążenie programu pamięcią o operacjach na nich wykonywanych, wszystko i tak siedzi na RAM. Jak chcesz mieć ją w wyłącznym okienku wystarczy zmienić ogląd u dołu panelu narzędziowego (w twoim screenshocie wszystkie narzędzia i okna masz powyłączane (?) ).
              Czy wymagasz za dużo? Ps to skomplikowany program do obróbki w funkconalności nie mającemu sobie równych, ale to nie przeglądarka zdjęć.
              I owszem! Mellan, to jest związane nie tyle z wiedzą o wykorzystaniu RAM i obciążeniu procka, co z podejściem do szopki, komputra i takich tam. Mają działać szybko, prosto i tak jak akurat chce juzer. A że nie powyłączał wodotrysków? Coż, trza wiedzieć że są i gdzie jest wyłącznik.

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Okno -> pierwsze od góry -> pierwsze od góry .
                Nie wiem jak jest w polskim. U mnie to Window -> Arrange -> Cascade .
                Powinno troszkę pomóc choć to nie do końca to, czego szukasz.

Komentarz

• crix
                  • 2008
                  • 10

Ctrl + Tab znacznie pszyspiesza zabawę
                  :smile:

Komentarz

• manfred1
                    Uzależniony
                    • 2007
                    • 842

Zamieszczone przez crix
                    Ctrl + Tab znacznie pszyspiesza zabawę
                    :smile:
                    Bingo o to własnie chodziło.

Komentarz

Pracuję...