X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • focs
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 35

kubaj chyba dalej nie rozumiesz toshiba to toshiba i mozesz na niej miec nawet dosa, bo ani dos ani windows ani linux nie maja w licencji ograniczen takich jak ma apple, co nie znaczy ze ja tego bronie, uprzedzam zeby sie tobie czasem cos nie spocilo, apple taki punkt w licencji ma ze osx mozna zainstalowac tylko na produktach pochodzacych od apple i zadne twoje dywagacje tego nie zmienia, kazda inna proba zainstalowania osx na komputerach innych niz apple jest nielegalna co nie znaczy niemozlwa ale tu znowu sie zaczyna nastepny problem, ingerencja w oprogramowanie zeby podmienic bootloadera co chyba tez nie jest do konca legalne. The end OT.
    40D - T17-50 f/2.8; C85 f/1.8; C430EX MkII; Benro 228n6 KS-0, YONGNUO OC-E3, CTR-301P trigger; Lowepro MicroTrekker 200

Komentarz

• kubaj
      Początki nałogu
      • 2008
      • 280

uparles sie widze
      moze sobie miec, nawet ich rozumiem sa za slabi w barach zeby poradzic sobie z pomoca dla userow innych inteli wiec sie ograniczaja do swojego szmelcu, naprawde sie nie dziwie bo to trzeba byc naprawde slabym zeby zrobic lapka na core duo ktory sie przegrzewa

druga sprawa nie upadlem na mozg zeby dac sie zrobic w bambusa i przeplacic za core 2 duo w innym opakowaniu ... sorry ani macbooki ani macos ani itunes nie sa mi milym logicznym ekonomicznym racjonalnym wyborem, na sama mysl jak mi dzialal itunes na pc niedobrze mi sie robi

czekam na windows 7 ;P

ach zapomnialem dodac, jak bedziesz wyjezdzal nad morze albo w gory to pamietaj o oplacie klimatycznej bo inaczej oddychasz nielegalnie powietrzem

Komentarz

Pracuję...