W jaki sposób zainstalować spolszczenie do ps4? Próbowałam już wg różnych wskazówek i niestety nie udało się:-(
X
-
Tagi: Brak
-
Pewnie musisz sama do tego dojść, ale za własnego doswiadczenia odradzam instalację spolszczenia. Wiele poleceń jest dośc nietrafnie przetłumaczona i trudno jest niekiedy odnaleźć prawidłową komendę, kiedy jedyny dostępny w sieci poradnik, pisany jest w oparciu o wersję angielską. Naprawdę.
Napisz, w jakiej formie masz spolszczenie i które wskazówki instalacji nie działają.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
Plik nazywa się Adobe Photoshop CS4 PL. Po poprawnym zainstalowaniu niestety i tak nie mam mozliwości aby w menu programu zmienić języka angielski na polski:-( Nie ma w ogóle takiej możliwości bo po rozwinięciu menu jest tylko jezyk angielski.
A może jest w sieci jakaś strona na której wytłumaczono podstawowe kroki z programem w oparciu o angielskie menu?Komentarz
-
Dotyczy pliku "Spolszczenie Adobe Photoshop CS4.exe" (540KB):
1. Instalujemy spolszczenie.
2. Odpalamy Photoshop'a.
3. Wybieramy Edit > Preferences > Interface
4. Na dole mamy Language UI > zmieniamy na Polish.
Tylko to nielegalne
pozdrawiam, vidocqKomentarz
-
Nie pamiętam dokładnie, instalowałem PS dość dawno, ale chyba żeby zainstalować w wersji polskiej, nalezy wybrac język interfejsu już na początku instalacji. Potem nie ma możliwośc zmiany języka.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Po zainstalowaniu idź do C: /Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CS4/LocalesPlik nazywa się Adobe Photoshop CS4 PL. Po poprawnym zainstalowaniu niestety i tak nie mam mozliwości aby w menu programu zmienić języka angielski na polski:-( Nie ma w ogóle takiej możliwości bo po rozwinięciu menu jest tylko jezyk angielski.
A może jest w sieci jakaś strona na której wytłumaczono podstawowe kroki z programem w oparciu o angielskie menu?
Tam powinny być dwa foldery en_US i pl_PL.
Jeśli ich tam nie ma to poszukaj folderu pl_PL (gdzieś sie przecież zainstalował) i przenieś go do tej lokalizacji.
Powyższe dotyczy Win XP ale w Viście i Win7 jest chyba podobnie.
W wersji 64-bitowej folder musi znaleźć się w obu wersjach Photoshopa, w folderach Program Files i Pliki Programów x86.
To tak w celach poglądowych
Jak napisałem, instalowanie spolszczenia jest niezgodne z licencją.
Photoshop sprzedawany jest od razu w odpowiednich wersjach lokalizacyjnych i (jak napisał poprzednik) wersję interfejsu wybiera się przy instalacji.pozdrawiam, vidocqKomentarz
-
Komentarz
-
Dokładnie to musisz mieć do odpowiednich regionów nr seryjne więc jak instalujesz spolszczenie to masz pirata, chociaż ja zainstalowałem anglika z nakładką PL, na innym serialu a później zrobiłem preinstalacje jak poprzednio i już mi działa po polsku z serialem oryginalnym, teraz po zakupie uaktualnienia do CS5 będę miał pełnego prawdziwego polaka.Canon FF i słoików kilkaKomentarz
-
Pozostaje mi praca na wersji angielskojęzycznej.
Kochani, gdzie w necie znajdę jakiś "przewodnik" do podstawowych funkcji odnośnie edycji zdjęć w PS? Czy jestem skazana na wersje podręcznikowe? Jeśli tak to polećcie jakieś pozycje książkowe, które warto kupić. Z góry dziękuję za pomocKomentarz
-
For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves.
Bardzo pomocny dla Ciebie: http://canon-board.info/showthread.php?t=56319
Bardzo pomocny dla innych: http://canon-board.info/showthread.php?t=57905Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Dziękuję! Bardzo pomocne strony. A tym czasem, czy moglibyście zerknąć na tę pozycję książkową? Czy warto sobie kupić?http://helion.pl/ksiazki/pcs4ip.htm
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A może lepiej kupić "Fotografia cyfrowa. Edycja zdjęć Scott Kelby wyd. IV?
Niestety ja posiadam CS4 a Kelby opisuje przykłady w oparciu o CS3...Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Problem rozwiązany. Uruchomiłam "język polski".
Doradźcie jednak jaką pozycję książkową warto kupić.Komentarz
Komentarz