X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Akustyk... ale tak właściwie o czym jest Twój post? :O
    My tu o wydajności LR/Bridge vs BreezeBrowser vs hardware, a ty o jakichś sektorach, bazach danych, Javach...
    Tak troszkę z boku czytając to wygląda jakbyś chciał przyszpanować wiedzą, ale jakoś nie do końca na temat .
    Spróbuj napisać swój post od nowa, opisując co miałeś na myśli, bez parserów itp .

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12158

Zamieszczone przez Vitez
      Akustyk... ale tak właściwie o czym jest Twój post? :O
      My tu o wydajności LR/Bridge vs BreezeBrowser vs hardware, a ty o jakichś sektorach, bazach danych, Javach...
      Tak troszkę z boku czytając to wygląda jakbyś chciał przyszpanować wiedzą, ale jakoś nie do końca na temat .
      Spróbuj napisać swój post od nowa, opisując co miałeś na myśli, bez parserów itp .
      ale na czym polega pytanie?

Znacie jakiś soft do przeglądania plików raw (poza bridge i lightroom), który odczytuje ustawienia (obróbka) z plików .xmp? Zależy mi na szybkiej aplikacji, bo bridge i lightroom na laptopie są "ociężałe".
      no to pisze: soft do wypelnienia i przegladania bazy danych.
      www albo tez flickr

Komentarz

• Mr_Black
        Bywalec
        • 2005
        • 186

Zamieszczone przez Vitez
        To dlaczego w lapku nie masz AMD? Byłby jeszcze tańszy i mniej prądożerny, czyli jeszcze bardziej spełniał potrzeby .
        .
        Nie znalazłem niczego z AMD w podobnej konfiguracji tak uniwersalnej (stosunek wydajność/mobilność) i jeszcze w tej cenie ... (o matko mogłem kupić 24-70L ) Poza tym zawsze sprzeczając sie o procki, brałem pod uwagę PC'ty, w lapkach zazwyczaj intel brzmiał i chyba działał lepiej (cała platforma centrino)
        -----------------------------------------------------------------------

Jeśli chodzi o post akustyka, może zrozumiał/eś że chcę jakieś statystyki robić czy coś, ale nie. Chodziło mi tylko o aplikację która odczyta z tych plików informacje o zmianach/obróbce danego rawa, tak jak robi to bridge i LT.

Po kilku dniach testowania lapka, przewagę w szybkości ma bridge, zwłaszcza jeśli wyeksportuję na PC bufor plików do danego folderu. Wtedy po przeniesieniu na HDD lapka i otworzeniu w Bridge, aplikacja odczytuje ów bufor i gra gitara.
        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
        Zamieszczone przez akustyk
        ale na czym polega pytanie?

Nic takiego tam nie jest napisane, nie widzę w swoim poście słowa wypełniania i bazy danych
        Ostatnio edytowany przez Mr_Black; 2601. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez akustyk
          Czyli napisałeś nie na temat wątku .
          Przeczytaj pierwsze zdanie pierwszego posta.
          Bo jak dla mnie soft do obsługi bazy danych != przeglądarka rawów czytająca xmp.

Komentarz

Pracuję...