X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dinderi
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 3028

Zamieszczone przez conti
    A jak się ma cena Komputronika czy Allegro do tej oferowanej w sklepie Adobe która wynosi 199$ za CS5 Ex. W sklepie Adobe wychodzi na nasze jakieś 570 zł plus dojdą oczywiście jakieś koszty manipulacyjne (wymiana dolara na euro i prowizje). I tu się rodzi pytanie, czy ktoś kupował tym kanałem dystrybucyjnym i jakie są to koszty. Nie sądzę aby wynosiły jak w niektórych przypadkach ofert ponad 400zł.
    Pozdrawiam
    Pomyliłeś CS5 z Creative Suite 5
    CS5 jest za tyle co w Adobe http://www.komputronik.pl/index.php/...t_Edition.html
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• sid
      Uzależniony
      • 2004
      • 643

Zamieszczone przez rysiaczek
      Jaka to uczelnia? Ma prawo nadawać tytuł licencjata/magistra/dr-a? Jeśli tak, to znaczy że ma akredytację (to jest akredytacja państwowa nie adobe). Dlaczego chcesz kupować poprzez adobe store?
      Jeśli tak, to inna bajka, moja uczelnia jak najbardziej ma prawa nadawania tytułów magistra i doktora. Poza tym, już zakupiłem kiedyś licencję na CS 3 też na studenta i mi kod aktywacyjny przyznali. Jeśli więc nie chodzi o jakąś konkretną listę, której nie można było znaleźć, to już wszystko jasne. Na bank dostanę kod aktywacyjny.

Dziki jeszcze raz, teraz już wszystkie wątpliwości się wyjaśniły.

Komentarz

• conti
        Dopiero zaczyna
        • 2009
        • 36

dinderi, co powiesz na to?? http://www.adobe.com/education/purch...n_pricing.html

Komentarz

• dinderi
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 3028

Co mam powiedzieć? Że w USA nie ma VAT więc jest trochę taniej? Dobra odpowiedź?
          Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
          09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• conti
            Dopiero zaczyna
            • 2009
            • 36

Zamieszczone przez dinderi
            Co mam powiedzieć?
            Że nie pomyliłem CS5 z Creative Suite 5
            Ale jak już jest temat o wersji studencko-nauczycielskiej to rozważmy temat w kategoriach czysto akademickich
            Czy kupując w USA on-line nie będzie jednak taniej?
            Pozdrawiam

Komentarz

• sid
              Uzależniony
              • 2004
              • 643

Zamieszczone przez conti
              Że nie pomyliłem CS5 z Creative Suite 5
              Ale jak już jest temat o wersji studencko-nauczycielskiej to rozważmy temat w kategoriach czysto akademickich
              Pozdrawiam
              To by musiał odpowiedzieć ktoś, kto już kupił przez sklep Adobe. Ja wielokrotnie widziałem ceny podawane bez podatku, który był doliczany dopiero w ostatnim kroku, przed kliknięciem zapłać. Dopiero jeśli okaże się, że ktoś zapłacił tyle, co podane w Twoim linku, będzie pewność, że tyle kosztują. Może sam się niedługo przekonam.

Komentarz

• Krzychu
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 3611

Zamieszczone przez conti
                Pozdrawiam
                Skąd w ogóle pomysł że kupisz on-line w USA ? Musisz mieć adres tam i tamtejszą kartę... Sklep pokazuje ceny w $, ale jakbyś poszedł dalej z kupowaniem to po zalogowaniu się swoim Adobe ID dostaniesz ceny w Euro i na końcu doliczą VAT.
                Pozdrowienia,
                KZ
                KZ Aviation Photography

Komentarz

Pracuję...