X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • electron
    Bywalec
    • 2005
    • 126

Jak sprawdzić jak byl obrabiany plik w photshopie?

Chodzi mi o to ze mam pare zdjec obrobionych w photoshopie(zapisanych jako jpegi) czy moge sprawdzic w jakims programie w jaki sposob byly obrabiane pliki??We wlasciwosciach pliku(jpeg)pisze ze byly obrabiane photoshopem ale chodzi mi konkretniej czy da sie sprawdzic czy np.byly robione poziomy,wyostrzanie,itp?z gory dzieki za opdowiedzi pozdrawiam
  • Riccardo
    Uzależniony
    • 2005
    • 691

Zamieszczone przez electron
    Chodzi mi o to ze mam pare zdjec obrobionych w photoshopie(zapisanych jako jpegi) czy moge sprawdzic w jakims programie w jaki sposob byly obrabiane pliki??We wlasciwosciach pliku(jpeg)pisze ze byly obrabiane photoshopem ale chodzi mi konkretniej czy da sie sprawdzic czy np.byly robione poziomy,wyostrzanie,itp?z gory dzieki za opdowiedzi pozdrawiam
    nie da sie
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Komentarz

• Polaco
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1135

Czasem w EXIF'ie zostaje takie napis "Adobe Photoshop xxxx". xxxx to wersja
      Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
      Troche moich knotow

Komentarz

• Danon
        Coś już napisał
        • 2004
        • 80

Myślisz, że jeżeli byłaby taka możliwośc to czy np. Dragan sprzedawał za taką kasę (300 EUR) materiały z kolejnymi fazami obróbki zdjęć... i ludzie by to kupowali?
        Fajnie by było ale niestety...

Komentarz

Pracuję...