X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sal
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 1071

Odp: Adobe usunęła ze strony aktualizacje LR6. Skąd zdobyć LR 6.14?

Wersja bez Classic jest generalnie "chmurowa" (nawet jeśli instalujesz binarkę na PC).
    Musisz wrzucać zdjęcia do Clouda i tam je obrabiasz.
    Classic to odpowiednik starego LR, działający na lokalnym zbiorze zdjęć na dysku.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• Shadow
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1565

Zamieszczone przez sal
      Wersja bez Classic jest generalnie "chmurowa" (nawet jeśli instalujesz binarkę na PC).
      Musisz wrzucać zdjęcia do Clouda i tam je obrabiasz.
      Classic to odpowiednik starego LR, działający na lokalnym zbiorze zdjęć na dysku.
      Rozumiem. A te opłaty? Kupię LR czy PS to co za miesiąc czy po roku klucz mi deaktywują i muszę te subskrypcje płacić? Czy jednak to działa tak jak kiedyś. Raz kupisz, zapłacić i masz dożywotnio.

Komentarz

• sal
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 1071

To jest model subskrypcji - abonamentowy. Kupisz na rok, możesz używać przez rok.
        Najtaniej wychodzi w promocji wziąć globalną aktywację z serwisów z kluczami (kinguin) - cena wychodzi połowę niższa niż promocja Adobe.

Komentarz

• Shadow
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1565

A tutaj piszą że licencja wieczysta i bezterminowa to co oszustwo? https://arcyit.pl/oprogamowanie-adob...919263083.html

Komentarz

• sal
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 1071

Zamieszczone przez Shadow
            A tutaj piszą że licencja wieczysta i bezterminowa to co oszustwo? https://arcyit.pl/oprogamowanie-adob...919263083.html
            Wybacz, nie zerkałem w link i założyłem że pytasz o aktualne pakiety od Adobe. Nie wiem jak to wygląda teraz z LR6, ale powyżej masz komentarz jednego użytkownika że jest problem z aktywacją...

Komentarz

• Shadow
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 1565

To chyba jakaś ściema bo na email mi odpisali lakonicznie że to licencja wieczysta. Tylko jak może być wieczysta jak już nie ma takiej opcji. Może to jakaś stara wersja, którą ktoś miał i korzystał jeszcze zanim weszła ta subskrypcja. Ale to też nie bardzo bo piszą że to LR6 to raczej ta nowa.

Komentarz

Pracuję...