Czy ktoś może śledził, co ile czasu Adobe wypuszcza nowe PSy? Na wiosnę będę zmieniał mojego CSa a nie chciałbym miesiąc po zakupie dowiedzieć się, że jest CS3
A może już coś wiadomo? Miesiąc czy dwa wielkiej różnicy mi nie zrobi.
X
-
Tagi: Brak
-
No wlasnie, sam jestem ciekaw, czy nastepna wersja bedzie 64 bitowa. Moze ktos bywaly na swiatowych salonach softwarowych, cos powie
-
No wlasnie tez niedlugo bede kupował CS`a i wlasnie w cennikach hurtowni były dwie wersje jedna w nazwie miala literki "IE" druga nie, wiecie moze co one oznaczają, przy czym wersja z IE była okolo 50 zł drozsza...
ps. cena hurtowa okolo 2300, sklepowa okolo 2800, angielska o ile sie nie myle +100złKomentarz
-
Kupując polską wersję, dostajesz kilka płyt. Na jednej z nich jest wersja angielska. A nawet jak zainstalujesz polską, to zawsze możesz zmienić język.Zamieszczone przez tymin3No wlasnie tez niedlugo bede kupował CS`a i wlasnie w cennikach hurtowni były dwie wersje jedna w nazwie miala literki "IE" druga nie, wiecie moze co one oznaczają, przy czym wersja z IE była okolo 50 zł drozsza...
ps. cena hurtowa okolo 2300, sklepowa okolo 2800, angielska o ile sie nie myle +100zł
A przy okazji, kiedyś u koleżanki usiadłem do wersji polskiej. Nie dość, że ciągle się nacinałem na naciskanie F-ileśtam,to jeszcze nie rozumiałem o czym do mnie piszą w menu
JarekKomentarz
-
Jezu z nieba mi spadłeś! Mam w pracy CS2 w wersji PL nie CE. Jesteś pewny, że mogę zadzwonić do Wimalu i poprosić o płytkę z jedynym, słusznym interfacem?Zamieszczone przez oskarkowyKupując polską wersję, dostajesz kilka płyt. Na jednej z nich jest wersja angielska. A nawet jak zainstalujesz polską, to zawsze możesz zmienić język.
Ja sobie pokolorowałem najczęściej używane polecenia.Zamieszczone przez oskarkowyto jeszcze nie rozumiałem o czym do mnie piszą w menu
Ostatnio edytowany przez gietrzy; 120.the silence is deafeningKomentarz
-
To teraz się boję, czy nie narozrabiałem. Kupując wersję CS dostałem w pudełku kilka płyt. Jedna jest polska, jedna angielska, jedna z tutorialem. Tak mi przyszło do głowy, że z CS2 będzie tak samo.. Mylę się?Zamieszczone przez gietrzyJezu z nieba mi spadłeś! Mam w pracy CS2 w wersji PL nie CE. Jesteś pewny, że mogę zadzwonić do Wimalu i poprosić o płytkę z jedynym, słusznym interfacem?JarekKomentarz
-
No właśnie podobno od wersji CS2 jest pod górkę. Numer z Ctrl nie działa, a w pudełku oprócz instalki są wygłupy Deke'a.Zamieszczone przez oskarkowyTo teraz się boję, czy nie narozrabiałem. Kupując wersję CS dostałem w pudełku kilka płyt. Jedna jest polska, jedna angielska, jedna z tutorialem. Tak mi przyszło do głowy, że z CS2 będzie tak samo.. Mylę się?
Powracając do tematu: obstawiam CS3 we wrześniu, nie liczyłbym także na duże (90+ procent poleceń) wsparcie w 64 bitach.Ostatnio edytowany przez gietrzy; 120.the silence is deafeningKomentarz
-
Miejmy nadzieje ze nie, bo po polsku to tak zabardzo mi obsluga CS`a niewychodzi i co gorsza jakby niektore klawisze nie dzialały np. "[" "]"(rozmiar pędzla), "F" tryb rozmiaru oknaZamieszczone przez oskarkowyTo teraz się boję, czy nie narozrabiałem. Kupując wersję CS dostałem w pudełku kilka płyt. Jedna jest polska, jedna angielska, jedna z tutorialem. Tak mi przyszło do głowy, że z CS2 będzie tak samo.. Mylę się?Komentarz
-
gietrzy, zmiana jezyka z polskiego na angielski, w wersji 7 CE, byla w preferencjach. Moze w CS2 jest podobnie?Komentarz
-
PL czy CE
[QUOTE=gietrzy]Jezu z nieba mi spadłeś! Mam w pracy CS2 w wersji PL nie CE. Jesteś pewny, że mogę zadzwonić do Wimalu i poprosić o płytkę z jedynym, słusznym interfacem?
Czy PL i CE to różne wersje? Na rynku są reklamowane PL - czy to właśnie z nimi są kłopoty?Komentarz
-
PL - w pudełku płytka z pl interface'mZamieszczone przez SkrzebowaCzy PL i CE to różne wersje?
CE* - w pudełku płytki i z pl i z ang interface'm. Dodatkowo, instalując z płytki pl podczas startu (wciskając Ctrl) masz możliwość wyboru języka interface'u.
Podobno od wersji CS2 nie ma wersji CE tylko PL.
* - Central Europeanthe silence is deafeningKomentarz
-
-
Metus nic nie rozumiem. Proszę powstawiaj przecinki, pisz np. CS2 (aka 9) a nie najstarsza, itp.Zamieszczone przez Metusmieszacie... CS CE i PL najstarsza wersja to CE nowsza CS... PL to tylko język polski....teraz CS2... potem pewnie CS3
edit: Byłem przed chwilką w sklepie Wimalu,
nie ma pozycji PS CS2 CE,
jest PS CS2 PL,
jest też osobno PS CS2 IE.
Wszystko jasne.Ostatnio edytowany przez gietrzy; 120.the silence is deafeningKomentarz
-
Niby znający się na PS a przecież w preferencjach mozesz wybt=rać język i restart psa,po restarcie masz wybrany jezyk.EOS 50 I EF 70-200 4L I EF 17-40 4L IKomentarz
-

Komentarz