Zamieszczone przez Vitez
X
-
a skąd wyciągnąć więcej szablonów stron? macie jakieś ulubione źródła? oprócz www.google.pl
20Dset
maj łeb... -
Jak widac w mojej galerii - ja zdecydowanie wole jednolite, proste i latwe w obsludze stronki przekladajac tresc nad forma. Dlatego dla mnie ilosc szablonow dpodstawowych to az nadto... moze ze trzy do tej pory zobaczylem i uzylemZamieszczone przez Tytusa skąd wyciągnąć więcej szablonów stron? macie jakieś ulubione źródła? oprócz www.google.plZamieszczone przez VitezA pozniejsze modyfikowanie polega na tym ze po stworzeniu stronki zapisujesz sobie caly projekt, potem mozesz otworzyc i modyfikowac znowu.
Warunkiem prawidlowej pozniejszej modyfikacji jest jednak by wszystkie pliki byly w tych samych katalogach co przy tworzeniu pierwotnego, zapisanego projektu.
Komentarz
-
tak, ja może czasami chciałbym jakieś tło dodać czy cuś, ale może rzeczywiście dam sobie spokój...Zamieszczone przez VitezJak widac w mojej galerii - ja zdecydowanie wole jednolite, proste i latwe w obsludze stronki przekladajac tresc nad forma. Dlatego dla mnie ilosc szablonow dpodstawowych to az nadto... moze ze trzy do tej pory zobaczylem i uzylemZamieszczone przez Tytusa skąd wyciągnąć więcej szablonów stron? macie jakieś ulubione źródła? oprócz www.google.plZamieszczone przez VitezA pozniejsze modyfikowanie polega na tym ze po stworzeniu stronki zapisujesz sobie caly projekt, potem mozesz otworzyc i modyfikowac znowu.
Warunkiem prawidlowej pozniejszej modyfikacji jest jednak by wszystkie pliki byly w tych samych katalogach co przy tworzeniu pierwotnego, zapisanego projektu.

strasznie ruszają mnie jednak strony flashowe, np ta...http://www.qbavsop.com/nepal/
albo ta http://www.qbavsop.com/indie/ ...albo http://www.qbavsop.com/mexico/
porzrebuję strony nie tylko do pokazania zdjęc .....20Dset
maj łeb...Komentarz
-
Arles to program do tworzenia galerii zdjec w htmlu. Mozna w nim dopisywac tekst, bannery, linki, menu itp ale trzeba by grzebac w advanced->custom html itp.Zamieszczone przez Tytusstrasznie ruszają mnie jednak strony flashowe (...)porzrebuję strony nie tylko do pokazania zdjęc .....
Jak sie pewnie zorientowales - nie da sie Arlesem stworzyc flasha
.
Tak wiec patrzac na powyzsze zapotrzebowania to raczej nie znajdziesz programiku ktory automatycznie zrobi ci taka stronke, jakie podajesz za przykladowe - to ladne pare dni roboty dobrego webmajstra.Komentarz
-
W takim razie rzuć okiem na http://jalbum.net/. Sam nie używałem, ale ma jakieś fikuśne skiny flaszowe.30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
akurat te strony sa mojego kumpla, robi je zdaje się jako amatorZamieszczone przez VitezArles to program do tworzenia galerii zdjec w htmlu. Mozna w nim dopisywac tekst, bannery, linki, menu itp ale trzeba by grzebac w advanced->custom html itp.Zamieszczone przez Tytusstrasznie ruszają mnie jednak strony flashowe (...)porzrebuję strony nie tylko do pokazania zdjęc .....
Jak sie pewnie zorientowales - nie da sie Arlesem stworzyc flasha
.
Tak wiec patrzac na powyzsze zapotrzebowania to raczej nie znajdziesz programiku ktory automatycznie zrobi ci taka stronke, jakie podajesz za przykladowe - to ladne pare dni roboty dobrego webmajstra.
wiem, że połączylem jedno z drugim, galeria to oczywiście jedno a robienie stron programem typu FrontPage czy Makromedia to co innego, ale właśnie dlatego pytałem o szablony, bo może cus na podobny kształt ktoś wymyślil....20Dset
maj łeb...Komentarz
-
No ale nie znajdziesz szablonow html na ksztalt fleszaZamieszczone przez Tytusdlatego pytałem o szablony, bo może cus na podobny kształt ktoś wymyślil....
.
Komentarz
-
nie gadaj, na pewno się daZamieszczone przez VitezNo ale nie znajdziesz szablonow html na ksztalt fleszaZamieszczone przez Tytusdlatego pytałem o szablony, bo może cus na podobny kształt ktoś wymyślil....
.
20Dset
maj łeb...Komentarz
-
-
Album Creator PRO 3
[scroll:7a5d0432e0]
Cześć
[/scroll:7a5d0432e0]
Zastanawiałem się nieco nad problemem tworzenia galerii internetowych, przetestowałem Arlesa i... trafiłem na FirmTools Album Creator 3. Okazało się, że ten program potrafi robić albumy we Flashu i to z takimi efektami, że mi szczena opadła
. Później już zachwyt mój nieco zmniejszył się, gdyż za dodatkowe szablony trzeba zapłacić (użytkownicy wersji PRO nie płacą).
Dzisiaj moich albumów nie pokażę, bo admin coś przy serwerze grzebie (jutro ma być gotowe) ale przykłady można obejrzeć na stronie producenta.Komentarz
-
zassalem trial'a, fajny prosty w obsludze i szybki, od razu ma mozliwosc malej korekcji zdjec, ogolnie bardzo ok.i... trafiłem na FirmTools Album Creator 3.pozdrawiam
piotrkula
EOS A2E, Canon 50mm 1.8 Mk I,
Canon 28-135mm 3.5-4.5 IS, Canon 100-300mm 5.6,
VG-10, SpeedLite 540EZKomentarz
-
[scroll:718bb060ae]
Cześć
[/scroll:718bb060ae]
Dzisiaj już działa mój serwer...
Przykładowa galeria zdjęć wykonana w FirmTools Album Creator PRO 3. Tak sobie chodziłem z Canonem G2 i pstrykałem
Komentarz
-
super programikZamieszczone przez md0512[scroll:e170b51033]
Cześć
[/scroll:e170b51033]
Dzisiaj już działa mój serwer...
Przykładowa galeria zdjęć wykonana w FirmTools Album Creator PRO 3. Tak sobie chodziłem z Canonem G2 i pstrykałem
mozna wiedziec skad go sciagnac i czy jest darmowy ?5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8Komentarz
-
URL
[scroll:c865ef13c6]
Cześć
[/scroll:c865ef13c6]
Pewnie, że super
. Niestety, nie jest darmowy (wersja Pro $40). URL podawałem chyba dwa posty wcześniej:
Komentarz
-
Re: URL
już go kupileś? trial pozwala robić prezentację tylko 12 zdjęc???Zamieszczone przez md0512[scroll:cbc0de5492]
Cześć
[/scroll:cbc0de5492]
Pewnie, że super
. Niestety, nie jest darmowy (wersja Pro $40). URL podawałem chyba dwa posty wcześniej:
http://albumcreator.firmtools.com20Dset
maj łeb...Komentarz
Komentarz