Widocznie sie da. Jakos NOD chodzi i opinii o nim ze cokolwiek zamula nie ma... Za to o nortonowych wynalazkach od zawsze to samo.
X
-
-
Oraz program pocztowy linny niz Outlook ub poczta via WWW, bo w Outlooku sa takie spryciule co sie rozlaza po systemie nawet bez klikniecia w zalacznik - wystarczy klikniecie w wiadomosc i jej podglad. Ewentualnie server-side antywirus na takie wirusy jest skuteczny a to juz zalezy gdzie ma sie skrzynke zalozona.Zamieszczone przez RadiBPrzed wirusami w poczcie chroni minimalne zastanowienie sie zanim klikniesz na zalacznik.Komentarz
-
Wiesz chodzi o to, ze byly widoczne efekty dzialania tych wirosow, np. nie mozna bylo odpalic managera zadan czy msconfig, skanowanie nortonem nic nie dalo, a skaner online znalazl te wiry, jak juz wiedzialem co to za swinstwo, to sobie sam znalazlem jak to usunac. Z NOD32 nie ma tego problemu, dziala rewelacyjnie i nie muli kompa.Zamieszczone przez hekselmanScaner on-line zawsze ci coś wykryje - i zaraz potem zaoferuje płatną opcję pomocy - nieprawdaż?
Przecież wiadomo że "jak nie wiadomo o co chodzi - chodzi o kasę"....Tak na zdrowy rozum: by dowolny program zabezpieczający był sprawny musi być aktualizowany- ustawicznie.Czy chętniej to będą robić za darmo czy za pieniądze - sami sobie odpowiedzcie.Więc -wg mnie Norton górą.A że "zamula"?Chyba to kwestia konfiguracji a poza tym: jak program w tle ma skanować i kontrolować, i nie wykorzystywać mocy obliczeniowej procesora?Da się to zrobić?I- co zamula?
Ja korzystam z IS 2005, Spybota i Ad- aware.Pilnuję rejestru przy pomocy CCleanera i WinRegRepair.I - nie narzekam.Komentarz
-
Nieprawdaz, bo mi nic nie wykrywajaZamieszczone przez hekselmanScaner on-line zawsze ci coś wykryje - i zaraz potem zaoferuje płatną opcję pomocy - nieprawdaż?
.
Komentarz
-
Nawet Outlook jest oki, jak sie go porzadnie skonfigurujeZamieszczone przez Vitezbo w Outlooku sa takie spryciule co sie rozlaza po systemie nawet bez klikniecia w zalacznik - wystarczy klikniecie w wiadomosc i jej podglad.
Komentarz
-
Nod i tylko Nod!
Miałem NODa na PC'ie, żeby mi za bardzo procesami nie mulił. Teraz na laptopie mam NODa tym bardziej, ale i tak procesy to nie jedyny powód- jest po prostu najlepszy. Do tego Spybot. I nie mam problemów ani z muleniem, ani netowym syfem. Polecam ten zestaw z czystym sumieniem.Komentarz
-
A ja mam darmowego firwalla ZoneAlarm. Jest jak Chuck Norris- nic nie wpuszcza.5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
ja w firmie dostałem nortona i przez rok używania, wywaliłem z PieCa - po tym, jak postanowiłem sobie spróbowania avasta [oczywiście po uprzedniej deinstalacji NAV
] i ten mi wykrył 6 trojanów .... a norton nic
[był dobrze skonfigurowany]
BTW: hmm, ochroną przeciw włamanią są raczej firewall'e, a dopiero na zwalczenie ich używa się AV
Komentarz
-
_invictus a może avast wykrywając te 6 plików wskazał jakieś pozostałości po NAV?? antywirusy pliki innych antywirusów wykrywaja jako wirusy. Ja osobiście miałem wcześniej Pandę - brrrrrr - totalna pomyłka. Komp zamulony na maxa. Obecnie używam Nortona i do niczego nie moge sie przyczepićKomentarz
-
-
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]Tak mowisz, bo nie uzywales NOD32
Fanatyzm
. To samo mowia linuksiarze do windowsiarzy "tak mowisz bo nie uzywales linuksa" . A moze dajmy sobie spokoj z fanatyzmem, wlaczmy tolerancje i pozwolmy ludziom uzywac to co im pasuje zamiast na sile do jakiegos produktu przekonywac?
Bo fanatycy NODa przekraczaja granice pomiedzy "radzenie" a "zmuszanie"
Komentarz
-
Nie rzesadzaj, poczytaj swoje wcześniejsze wypowiedzi na temat Nortona. Jak to mawia marszałek Lepper "każda sroka swój ogonek chwali".Zamieszczone przez VitezFanatyzm
. To samo mowia linuksiarze do windowsiarzy "tak mowisz bo nie uzywales linuksa" . A moze dajmy sobie spokoj z fanatyzmem, wlaczmy tolerancje i pozwolmy ludziom uzywac to co im pasuje zamiast na sile do jakiegos produktu przekonywac?
Bo fanatycy NODa przekraczaja granice pomiedzy "radzenie" a "zmuszanie"
Komentarz
-
Zamieszczone przez stdanieloNie rzesadzaj, poczytaj swoje wcześniejsze wypowiedzi na temat Nortona. Jak to mawia marszałek Lepper "każda sroka swój ogonek chwali".
Moje wypowiedzi na temat Nortona sa w stylu: "MI Norton nie muli ani nie przepuszcza smieci" (subiektywne).
Wypowiedzi na temat NODa sa "UZYJ NOD a zobaczysz" (agresywne) .
Widzisz roznice?
Komentarz

Komentarz