X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Metus
    Początki nałogu
    • 2005
    • 424

problem Adobe Bridge

Hey,
    Mam mały problem z tym programem. Mam otwarty PS CS2 i Bridge, w bridge wybieram fotke którą chcę otworzyć w ps a ona otwiera się w internet explorer wcześniej nie było problemu. Otwierała się w PS i już a teraz ani .jpg ani .tif nie otwiera w PS... :/

Być może gdzieś jest jakaś opcja ale w j.angielskim nie mogę jej znaleźć :/
    pozdrawiam
    Metus
  • Baloniew

Przestaw skojarzenia w Windzie i po problemie( otwieraj za pomocą..)

Komentarz

• Metus
      Początki nałogu
      • 2005
      • 424

niestety to nie rozwiązuje mojego problemu. Jak np w "moj komputer" otwieram fotke jpg lub tif to otwiera się ona w windosowej przeglądarce systemu XP, jeśli zmienię "otwieraj za pomocą" na PS'a to wszystko będzie mi otwierało w PS a ja nie chcę.. bo czasem chcę obejrzeć zdjęcia a nie je edytować.. pozatym po dwukrotnym kliknięciu normalnie otwierają się właśnie w windosowej przeglądarce a nie IE więc... to nie ta opcja :/
      pozdrawiam
      Metus

Komentarz

• Trzaska
        Coś już napisał
        • 2005
        • 86

W menu Edit masz Preferences, dalej File Type Associations - może to tam?

Komentarz

• TomLee

Jeśli chcesz otworzyc fotke z Bridge w PS to kliknij prawym myszy na fotce i z menu kontekstowego wybierz "Open with"

Komentarz

• Metus
            Początki nałogu
            • 2005
            • 424

Jeśli chcesz otworzyc fotke z Bridge w PS to kliknij prawym myszy na fotce i z menu kontekstowego wybierz "Open with"
            nie działa.. z opcji mam do wyboru tylko IE oraz painta windosowego

Zamieszczone przez Trzaska
            W menu Edit masz Preferences, dalej File Type Associations - może to tam?
            DZIEKI!!! działa :-D
            pozdrawiam
            Metus

Komentarz

Pracuję...