X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomasz1972
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3042

Zamieszczone przez Bajo
    pokazał bym wam o co mi chodzi ale nie wiem jak sie wrzuca obrazki na forum z kompa : (
    Po wejściu na http://www.imageshack.us/ należy kliknac w "przegladaj" wybrać fotę z dysku , a następnie kliknac w host it ! . Wtedy nastapi ładowanie foty na serwer. Jak załaduje , to pojawia się lista linków , które można wykorzystać . Najodpowiedniejszym jest ten na samym dole .

Komentarz

• Bajo
      Coś już napisał
      • 2007
      • 99

chodzi i o cos takiego
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
      wiem ze cos takiego to durzo roboty i powoli mnie przekonujecie do kartonu ale jak to wszystki zorbic jak dobrac swiatłó zeby monety były idealnie odwzorowane czy do tego moze sie przydac obiektyw macro a jesli tak to jaki najlepiej - Jakość to najwarzniejsze kryterium co nie oznacza ze ma kosztować x0000000 : )
      Ostatnio edytowany przez Bajo; 8822. Powód: Automerged Doublepost
      Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex

Komentarz

• Jac
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4813

jesli ma "wygladac" to kup sobie cos takiego

do tego ze dwie lampy na swiatlo z boku np elfo Mobilight 150 plus softboxy i jedna od dolu... i masz fajnie wygladajacy zestaw... co z tym zrobisz? to ja niewiem... no i obiektyw 100 macro minimum plus pierscienie posrednie... mozesz tez dokupic lampe pierscieniowa... tez fajnie wyglada... wogole bajer ;-)
        Instagram

Komentarz

Pracuję...