X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piast9
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3267

Zamieszczone przez Saurus
    Obecnie, dzięki supernowoczesnej technologii produkcji dowodów osobistych, ten cień na prawym oku wyszedłby jakbyś lutnął siostrze w oko na 24h przed zrobieniem zdjęcia.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

• MateuszZ.
      Początki nałogu
      • 2005
      • 276

HEHE, no zdjęcia portretowe to nie jest taka prosta sprawa.
      Często te wyglądające naturalnie są nienaturalnie wykreowane.

Słynna fota afgańskiej dziewczynki z national geographic było wykonywane tak, że fotograf posadził dziewczynkę na krześle i przez godz jej walił foty. Widziałem w NG TV hehe, bardzo mnie to bawi, bo zazwyczaj każdy mysli, że to wyglądało tak: " hello , dziewczynko! tak, ty. smile!! pstryk"

Komentarz

• Michał Ciucias
        Dopiero zaczyna
        • 2006
        • 41

Myślę, że kluczem do ciekawych portretów może być odpowiednie miejsce (tło) i sama charakteryzacja modela/modelki - jakieś ciekawe ubrania, makijaż itp. To wszystko zadziała jak oprawa do głównego tematu którym jest sama modelka czy model.
        Fotografia aktu, portretu, reportażu - www.uwm.edu.pl/myszki - galeria fotografii Studenckiego Fotograficznego Koła Naukowego "Myszki"

Komentarz

• Saurus
          Początki nałogu
          • 2006
          • 269

Zamieszczone przez piast9
          Obecnie, dzięki supernowoczesnej technologii produkcji dowodów osobistych, ten cień na prawym oku wyszedłby jakbyś lutnął siostrze w oko na 24h przed zrobieniem zdjęcia.
          Trzeba się nauczyć zwracać uwagę na takie rzeczy nawet w tego typu zdjęciach A ta wersja?
          Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
          "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Komentarz

Pracuję...