X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bercow
    Bywalec
    • 2007
    • 226

Zamieszczone przez Parteq
    ja i moje kobieta tez jestesmy w ciazy
    Pozdro
    O stary gratuluje, to niedlugo w stopce bedziesz mial mark i caly zestaw L.
    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Komentarz

• ktokolwiek
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 36

Wracając do tematu - czy można poprosić aby ktoś wskazał jakieś linki do internetowych galerii zawierających takie właśnie "fotografie ciążowe" (fotografie, nie zdjęcia).
      KIEDYŚ: analog
      TERAZ: cyfra i analog

TALENT: Uczciwego znalazcę uprzejmie proszę o zwrot .....

Komentarz

• ryszard_ochódzki
        Początki nałogu
        • 2007
        • 255

Jak robiłem swoją żonę w ciąży w studio to pokusiliśmy się o odkrycie trochę więcej ciała. Zdjęcia w stylu "low key" wyglądają naprawdę fajnie, ale do tego potrzeba lamp studyjnych. Ktos wspomniał o sypialni i to jest bardzo dobry pomysł. Tak samo jak zdjęcia leżącej dziewczyny na plecach, głowa w stronę obiektywu (ładnie eksponuje brzuch). Nie bez znaczenia jest tu strój dziewczyny.
        Mordo Ty moja !

Komentarz

• marekk_ok
          Uzależniony
          • 2007
          • 821

Zamieszczone przez sal
          Poczekajmy aż będziesz miał dzieci.
          Na szczęście język (polski) jest giętki i się Miodków nie boi (ani par w ciąży).
          I nie jest to jakaś tam pseudopotoczność, tylko zwyczajne wyrażenie emocjonalnej więzi z partnerką i odpowiedzialności za dziecko.
          Dodam tylko iz "przyjęło sie" mowienie o byciu wspolnym w ciazy rowniez w szpitalach, szkołach rodzenia, przychodniach - przykladowo lekarze neonatolodzy taki jezyk uzywaja, co wiecej rowniez mowi sie np. "kiedy macie termin porodu". Tak naprawde chodzi tutaj aby podkreslic iz dziecko jest wspolne i aby tatus czul sie rowniez wazny i emocjonalnie zwiazany. W sumie chyba nic w tym zlego, a wiecej chyba dobrego :smile:

Komentarz

Pracuję...