X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robgr85
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1719

Zamieszczone przez maja176
    a jak zrobić efekt tych oczu ;] ? są takie nasycone i szkliste..
    można np. selektywnie wyostrzyć oczy, oraz podkręcić kolory itp Mam dziwne wrażenie, że coraz więcej ludzi chce mieć wszystko na tacy, i zamiast pobawić się 10 minut w programie do obróbki woli zadać pytanie na forum... co wy byście bez internetu w życiu osiągnęli :P?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• rOOmak
      Uzależniony
      • 2007
      • 617

Po co wywarzać otwarte drzwi. Jak każdy do wszystkiego będzie musiał sam dochodzić to zapomnij o postępie. Ja np. kupuje miesięczniki z opisami różnych technik obróbki.

Komentarz

• zanzibar
        Coś już napisał
        • 2006
        • 79

dużo dobrego światła i trochę obróbki

Myślę, że najwięcej zależy to od zastosowanego oświetlenia, szczególnie jak się chce uniknąć sztuczności po obróbce...

Komentarz

• Cordant
          Coś już napisał
          • 2008
          • 85

Zamieszczone przez zanzibar
          Myślę, że najwięcej zależy to od zastosowanego oświetlenia, szczególnie jak się chce uniknąć sztuczności po obróbce...
          dokładnie, jest nawet takie powiedzenie - "z gówna bicza nie ukręcisz".
          dwie puszki, dwa m42, s 70-300

Komentarz

• rOOmak
            Uzależniony
            • 2007
            • 617

Tu jeszcze jeden tut. Po wykonaniu wszystkich kroków trzeba wrócić do RGB i popracować nad saturacją, żeby przywrócić ładniejszy ton skóry.

Komentarz

Pracuję...