X
-
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt -
-
Tezet, to juz Twoja jest najlepsza z tych wszystkich. Moim zdaniem natomiast w tym wypadku tylko konwersja do B&W uratuje zdjecie.Komentarz
-
Intencje Tezet miał bardzo dobre, niestety kiepsko się oddzieliła modelka od reszty i jest w resztkowej różowej poświacie. Pewnie na małej odbitce by to nie raziło. Zgadzam się, że konwersja do bw jest najlepszym posunięciem.Entuzjastyczny NeofitaKomentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Dzieki, dzieki, mozna powiedziec ze to taka prevka, a jesli autorowi by sie sposobalo to moge to zrobic dokladniej, poswiecajac wiecej czasu
Wiem ze wyszedl maly fakup przy rece u gory bo poszla w tlo, i przy glowie jest jeszcze ciemne podloze. A to rozowe, tani nieokalibrowany totalnie monitor po prostu :wink: Zaraz z nudow zrobie poprawke i troche inaczej odseparuje :wink:
Komentarz
-
Jak Ci wyjdzie, zrobi się z tego całkiem fajny kadr.Dzieki, dzieki, mozna powiedziec ze to taka prevka, a jesli autorowi by sie sposobalo to moge to zrobic dokladniej, poswiecajac wiecej czasu
Wiem ze wyszedl maly fakup przy rece u gory bo poszla w tlo, i przy glowie jest jeszcze ciemne podloze. A to rozowe, tani nieokalibrowany totalnie monitor po prostu :wink: Zaraz z nudow zrobie poprawke i troche inaczej odseparuje :wink:Entuzjastyczny NeofitaKomentarz
-
Udalo sie zrobic tyle
Poprawione ciemne obszary dookola jasnych obszarow osoby, przyciemniony obszar sasiadujacy z nogami (byl wypalony), poprawione oczy, zrobiony niby-DOF. Kolorow nie ruszalem wiecej. Mariusz, jak masz lepszy monitor to mozesz ruszyc kolory i zobaczymy co z tego wyjdzie 
Komentarz
-
Niestety, nic nie widzę do weekendu a na tym co mam przed sobą wygląda ok i nic bym nie ruszał. Jeszcze trochę tego różu z konturów wyłazi, można spróbować zamaskować go w jakimś podbiciu lokalnego kontrastu (jakoweś clarity czy cuś). Dobra robota, Tezet.Udalo sie zrobic tyle
Poprawione ciemne obszary dookola jasnych obszarow osoby, przyciemniony obszar sasiadujacy z nogami (byl wypalony), poprawione oczy, zrobiony niby-DOF. Kolorow nie ruszalem wiecej. Mariusz, jak masz lepszy monitor to mozesz ruszyc kolory i zobaczymy co z tego wyjdzie
Entuzjastyczny NeofitaKomentarz
-
Musze powiedzieć że kolega Tezet bardzo ładnie poprawił to zdjecie i jestem pod wrażeniem.Bardzo dziękuję za wszystkie próby reanimacji;-)C 40D+C18-55+T18-250Komentarz
-
Komentarz

Komentarz