X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • spr
    Coś już napisał
    • 2010
    • 83

kurcze źle mnie zrozumieliście, zmierzam do tego że autor wszedł na forum założył z bomby temat nawet nie szukając bo od kogoś usłyszał że takie zdjęcia można robić tylko canonem więc będziemy wiedzieć jak to obrobić.
    Dostał receptę i już tu nie zajrzy.
    Ale do czego zmierzam. Obecnie lenistwo i niezaradność jest ogromna a my to popieramy robiąc coś za kogoś.
    Kiedyś otrzymałem wiadomość od bardzo zainteresowanej osoby bym przesłał jej akcje do zrobienia takich kolorków jakie mam na zdjęciach i takiego bw.Trochę mnie to załamało szczerze mówiąc
    L-dorado
    blog

Komentarz

• zajac4
      • 2011
      • 13

Wlazłem tu przypadkiem A że i o mnie tu już była mowa, to zapraszam na videotutorial mojego skromnego autorstwa, może się wam przyda, ja całą wiedzę zdobywałem właśnie z for, często wyśmiewany za głupie pytania też byłem, dlatego uważam że należy się wiedza dzielić bez względu na to czy ktoś wie co to RAW czy nie, jeśli potrzebuje pomocy to pomagam...

pozdrawiam.

Komentarz

• Da__FreaK
        Początki nałogu
        • 2009
        • 449

Zajc, bardzo fany tutorial Widze ze uzywasz w sumie trzech programow. Ja poki co rozgryzam color efex i jeszcze nie ogarniam jak przelaczyc sobie pozniej to do ps-a, bo poki co zapisuje jedynie jako jpg i pozniej dopiero odpalam w ps-e..

Komentarz

• baldhead_72
          Coś już napisał
          • 2011
          • 89

Witaj "zajac4"! Śledziłem Twoje zmagania na forfoto.pl.
          Dzięki za tutorial

Komentarz

• Da__FreaK
            Początki nałogu
            • 2009
            • 449

Zamieszczone przez baldhead_72
            Witaj "zajac4"! Śledziłem Twoje zmagania na forfoto.pl.
            Dzięki za tutorial

Mozesz podlinkowac do tego forum/watku ?

Komentarz

• zajac4
              • 2011
              • 13

Da_FreaK: http://www.forfoto.pl/showthread.php?tid=11652
              już 40.000 odsłon mówi samo za siebie

Komentarz

• Bangi
                Moderator
                • 2010
                • 5117

zajac4 jestem Twoim fanem , od dłuższego czasu podglądałem wątek na forfoto i preset Matt's Cutting Edge to jest super sprawa, oczywiście zawsze eksperyentuję po jego załadowaniu z suwakami bo często się go nie da tak o zastosować, ale jak dla mnie bomba , zresztą ostatnie foty w moich galeriach były tym traktowane
                SAMOLOTY CB
                SAMOLOTY lotnictwo.net
                SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

Pracuję...