Zamieszczone przez Jurek Plieth
X
-
-
Ty żartujesz, a ja poważnieZamieszczone przez PikczerJa tez uwazam, ze Cassandra ma troszeczke za duzo po bokach
dlatego focilem od pasa w gore 
Popatrz poniżej; nie lepiej?
Komentarz
-
Masz racje, ale ja mam jakis taki problem z obcinaniem ludzi - teraz juz powaznie. Nigdy nie wiem w ktorym miejscu obciac zeby dobrze wygladalo a nie na obciete. Ale dzieki za rade.
Pozdrawiam
pikczerKomentarz
-
Zamieszczone przez michu200Witam
jestem nowym na forum i z tej okazji prosze o wyrozumiałość,zamieszczam kilka fotek zobaczymy jak i czy się wam podobają-o zgrozo aż się boje
cyganka - za duzo gory, mikrofon niepotrzebny i odciaga wzrok
lzy2 - ZA DUZO GORY !!! znowu
Masz problem przy kadrach pionowych. Tez kiedys taki mialem az mi kolega (obedcny tu na forum oskarkowy 8) ) swietnie poradzil - przy kadrze pionowym lapiemy ostrosc a potem przekadrowanie tak by oczy/czolo byly na poziomie nie centralnego a tego wyzej punktu ostrosci. Dziala 8)
Zdjecia 3 i 4 sa w porzadku.
1 - kompozycja mi zupelnie nie pasiZamieszczone przez PikczerJak w tytule... to byl moj pierwszy raz na koncercie
Canon 350D z 17-85 IS (nawet fajnie cykal) ale z 17-40 uuuuuu... to by byly fotki
2 - fajniutkie za dynamike
3 - neutralne
4 - db+Komentarz
-
[QUOTE=Vitez]cyganka - za duzo gory, mikrofon niepotrzebny i odciaga wzrok
lzy2 - ZA DUZO GORY !!! znowu
Masz problem przy kadrach pionowych. Tez kiedys taki mialem az mi kolega (obedcny tu na forum oskarkowy 8) ) swietnie poradzil - przy kadrze pionowym lapiemy ostrosc a potem przekadrowanie tak by oczy/czolo byly na poziomie nie centralnego a tego wyzej punktu ostrosci. Dziala 8)
Zdjecia 3 i 4 sa w porzadku.
dzięki za radę napewno się przyda:grin: :grin:eos 1D Mark III|EF-24-70 f2.8Komentarz
-
Fajne tylko czemu Gawliński taki fioletowy jak po denaturacie.:grin:Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
90% czasu koncertu świecili niebieskimi lampami :-? .... prawie każde zdjęcie z tamtego koncertu jest niebieskie..... chyba z 5 minut było na czerwono to mam czerwone
Komentarz
-
To była wypowiedź z przymróżeniem oka (fotografa amatora)Zamieszczone przez snow90% czasu koncertu świecili niebieskimi lampami :-? .... prawie każde zdjęcie z tamtego koncertu jest niebieskie..... chyba z 5 minut było na czerwono to mam czerwone
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Jak dla mnie to koncert to nie tylko muzyka ale też oprawa świetlna, a tam akurat było monotonne światło. Pozostali członkowie zespołu w cieniu. Chyba najgorzej oświetlony koncert jaki widziałem :wink:Zamieszczone przez Robson01To była wypowiedź z przymróżeniem oka (fotografa amatora)
Komentarz
-
-
Komentarz
-
no ba kompozycja tez wporzo... i wcale nie trzeba bylo elki a zdjecia wygladaja bardzo porzadnie
Komentarz
-
-
Cieszy mnie fakt że się podobają
Co do min pana Pazury to miał jeszcze kilka fajnych. A kolorystycznie się wpasował w tło z tym swoim garniturem
A L'ki może nie trzeba mieć ale miłoby było mieć :wink: Tyle że ta cena czyni je przystępnymi zazwyczaj dla profesionalistów lub osób żyjących z robienia zdjęć - dla studenta raczej cena 7000zł wydaje się być kosmiczna
Przydałoby mi się coś jaśniejszego na tego typu imprezy
Komentarz

Komentarz